Bağış, HOTİAD'da konuşacak

Bağış, HOTİAD'da konuşacak

THY'ye ait uçakla İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Amsterdam'a hareket eden Bağış, 2 günlük ziyaret kapsamında bugün Lahey'de Hollanda Dışişleri Bakanı...

THY'ye ait uçakla İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Amsterdam'a hareket eden Bağış, 2 günlük ziyaret kapsamında bugün Lahey'de Hollanda Dışişleri Bakanı Uri Rosenthal, AB İşlerinden Sorumlu Bakan Ben Knapen ve Senato Başkanı Rene van der Linden ile görüşecek.

Hollanda Diyanet Vakfına (HDV) bağlı Lahey'deki Mescid-i Aksa Camisi'nde Türk vatandaşlarıyla bir araya gelmesi planlanan Bağış, temaslarını HDV merkezini ziyaret ederek sürdürecek.

Merkezi Lahey'de bulunan Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü (KSYÖ) Genel Direktörü Büyükelçi Ahmet Üzümcü ile görüştükten sonra Amsterdam'a geçecek olan Bağış, burada ''Türkiye: Tamamlayıcı Yıldız'' etkinliğinin açılışına katılacak.

Hollanda'daki temasları çerçevesinde yarın Amsterdam'da Avrupa Türk Demokratlar Birliği (UETD) Hollanda şubesinin kahvaltısına katılacak olan Bağış, daha sonra Hollanda Türk İşadamları Derneğinin (HOTİAD) düzenlediği ''Türkiye-AB İlişkileri ve Hollanda'' başlıklı konferansta konuşma yapacak.

Devlet Bakanı Bağış, uluslararası düşünce kuruluşu Alman Marshall Fonu'nun toplantısına katıldıktan sonra aynı gün Türkiye'ye dönecek.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.