Azerbaycan boş araç ve yük bildirimleri Nakliye Rehberi’nde

Azerbaycan boş araç ve yük bildirimleri Nakliye Rehberi’nde

Tüm ülkelerle ilgili yük ve boş araç ilan imkanı sunmakta olan Nakliye Rehberi Azerbaycan nakliye konusunda da taraflara gereken hizmeti en iyi şekilde sunmak için iddialı.

Karayolu ile uluslararası dış ticaret ve lojistik çalışmaları kapsamında ikili ilişkilerimizin yoğun olduğu ülkelerden Azerbaycan ile ihracat ve ithalat alanlarında ki çalışmalarımızın geçmişi oldukça eski tarihlere dayanıyor. Türkiye ile Azerbaycan arasında devam etmekte olan ticari çalışmalar Türk ve Azerbaycan’lı iş insanları arasında kesintisiz bir şekilde ilerlemektedir.

Ülkemiz genelinde Azerbaycan’a ihracat yapmakta olan üretici, ihracatçı ve dış ticaret firmalarımız taşıtmak istedikleri ürün gruplarını genel itibarı ile tedarik zinciri bünyesinde bulunan lojistik firmaları üzerinden sağlıyor olsalar da ticaretin yoğun olduğu dönemlerde araç tedarik sıkıntısının meydana geliyor olmasından kaynaklı farklı yöntemlerle araç arayışına girme durumları bulunmaktadır. Aynı şekilde yine Türk ve Azerbaycan nakliye firmaları da zaman zaman boşa düşen araçlarına yük bulma konusunda aynı şekilde farklı yollar arayışına girmektedirler.

Yük taşıtan ve boş aracı bulunan ihracatçı ve nakliyeci firmaların oluşan krizi aşma yöntemleri genel itibarı ile internet üzerinden arayışa girmektedir. Bu anlamda internet üzerinden yayın yapmakta olan çok sayıda boş araç ve yük ilan platformu statüsünde bulunan sayfalar hizmet sunma gayreti içerisinde bulunmaktadırlar.

İnternet üzerinden yayın yapan lojistik portallarından biri olan Nakliye Rehberi bu alanda en sık kullanılan web sayfası pozisyonunda yer almakta olduğundan yükü ve boş aracı bulunan firmaların sıklıkla müracaat ettikleri yük ilan sayfası durumunda bulunuyor. Tüm ülkelerle ilgili yük ve boş araç ilan imkanı sunmakta olan Nakliye Rehberi Azerbaycan nakliye konusunda da taraflara gereken hizmeti fazlasıyla sunmaktadır.

İhracatçı ve lojistik firmalarının Nakliye Rehberi’ni tercih ediyor olmalarında ki temel sebeplerden biri yayın hayatına başladığı günden bu yana ücretsiz üyelik ve sınırsız ilan imkanı sunuyor olmasıdır. Sektör de ortaya çıkan güncel şartlara uyum sağlayarak ortaya çıkan gelişmeleri birebir içeriğine yansıtan Nakliye Rehberi tüm üyelerine aynı zamanda reklam yayın hak ve imkanı da sunuyor. Uluslararası lojistik ve dış ticaret çalışmaları kapsamında gerekli tüm bilgilerin yer aldığı içeriği ve tarafların kolaylıkla kullanabildikleri ara yüzü sayesinde ülkemiz genelinde en yoğun kullanılan lojistik portalı olma unvanını da elinde bulundurmaktadır.

Haber: Mehmet Ali BAL
Haber kaynağı: Nakliye reklamları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.