Ayyıldız Beton’un Tercihi Scania oldu

Ayyıldız Beton’un Tercihi Scania oldu

Silivri merkezli, hazır beton, kum ve taşocağı olmak üzere madencilik ve yol yapım faaliyetlerini sürdüren Ayyıldız Beton, filosuna 6 adet R 540, 3 adet 540 S olmak üzere toplam 9 adet Scania ekledi.

Silivri merkezli, hazır beton, kum ve taşocağı olmak üzere madencilik ve yol yapım faaliyetlerini sürdüren Ayyıldız Beton, filosuna 6 adet R 540, 3 adet 540 S olmak üzere toplam 9 adet Scania ekledi. Firmanın filosunda 70’i çekici olmak üzere toplam 400 araç bulunuyor.

Firmanın yeni araçları Scania Yetkili Satıcı ve Servisi UCR Otomotiv tesislerinde UCR Otomotiv Satış Müdürü Ünal Altun tarafından firma yetkilisi Ali Ayyıldız’a teslim edildi.

scania0237.jpgAli Ayyıldız, filolarına ilk kez Scania kattıklarını belirterek “Araç alım kararımızda Scania’nın bir dünya markası olması, sahip olduğu üstün teknoloji sayesinde düşük yakıt tüketimi, çevreci yaklaşımları ve yüksek ikinci el değerinin yanı sıra, Doğuş Otomotiv gibi Türkiye’nin en büyük otomotiv grubu tarafından temsil edilmesi tercih nedenlerimiz arasında yer aldı. 2024 yılı yeni alım planlarımız içerinde de Scania ile devam etmeyi planlıyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Scania, çözüm odaklı satış sonrası hizmetleriyle de iş ortaklarının her zaman yanında olmaya devam ediyor. Uzman servis danışmanları, 7 gün 24 saat yol yardım hizmeti ve bakım anlaşmaları ile müşterilerinin ihtiyaç duyduğu hizmet kalitesini eksiksiz sunuyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.