Avrupa ve Amerika’ya Ücretsiz Kargo Başlıyor

Avrupa ve Amerika’ya Ücretsiz Kargo Başlıyor

Müşterilerine ayrıcalıklı alışveriş deneyimi sunan yerli bir Türk markası Portalusso’da Avrupa ve Amerika’ya ücretsiz kargo döneminin başlangıcıyla ilgili çalışmalara start verildi!

Şirketin CEO’su Nadir Kerem Dağ’dan edinilen bilgiye göre Portalusso’nun online mağazası üzerinden yapılan alışverişlerde tüm Avrupa ülkelerine ve Amerika’ya 1-3 iş günü içerisinde ücretsiz kargo teslimatı yapılabileceği öğrenildi.

Dağ: “ Uluslar arası bir kargo şirketiyle yaptığımız bir anlaşma neticesinde Avrupa ve Amerika’daki müşterilerimizin paketlerini artık ücretsiz olarak gönderebileceğiz.  Önceden artan lojistik maliyetleri ve döviz hareketliliği nedeniyle yüksek fiyatlarla gönderimini yapmak durumunda olduğumuz kargolar müşteriler tarafından oldukça üzücü karşılanıyordu, buda haliyle satış oranlarımıza yansıyordu. Ücretsiz kargo artık müşterilerimiz ve bizim için bir ayrıcalık haline gelecek. Türkiye’deki müşterilerimize zaten ücretsiz kargo gönderimi yapabiliyoruz. Bu gelişmeyle birlikte Portalusso’nun Avrupa ve Amerika’daki satış artışını öngörerek rekabette de avantaj sağlayacağımızı düşünüyoruz. Bu bölgeler dışında kalan ülkeler için makul bir kargo ücretinde anlaşmaya vardık, ücretsiz kargo dönemi  1 Nisan 2019 tarihi itibariyle başlıyor” dedi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.