Avea ve Pttcell’den Türkiye’de bir ilk

Avea ve Pttcell’den Türkiye’de bir ilk

Avea, müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak üzere sunduğu uygulama ve servislere bir yenisini daha ekledi Avea Pttcell’in sunduğu “a+ Para Kart”...

Avea, müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak üzere sunduğu uygulama ve servislere bir yenisini daha ekledi

Avea Pttcell’in sunduğu “a+ Para Kart” kullanıcıları artık HGS yükleme ve sorgulamalarını hızlı bir şekilde ve ücretsiz olarak gerçekleştirebilecek.

Türkiye’nin en yenilikçi operatörü Avea, müşterilerine her alanda hayatlarını kolaylaştıracak hizmetler sunmaya devam ediyor.

Nakit parasını cüzdanda taşımak yerine Pttcell/Avea’nın sunduğu “a+ Para Kart”ı tercih edenler için HGS sorgulama ve yüklemeleri artık çok kolay!

Pttcell hatlarıyla birlikte sunulan ön ödemeli a+Para Kart ile Pttcell ve Avea müşterileri Türkiye’de ilk kez Ptt’den satın aldıkları HGS ürünlerinin bakiyelerini sorgulayabiliyor ve yine bu ürünlere hızlı ve kolay bir şekilde yükleme yapabiliyorlar.

Ücretsiz işlem hattını ara, HGS sorgulamanı ve yüklemeni hızlıca tamamla

Avea ve Pttcell’in a+Para Kart’a sahip müşterileri, 511 numaralı ücretsiz işlem hattını arayarak ulaştıkları servis üzerinden, hızlı bir şekilde HGS bakiyelerini sorgulayabiliyor ve çok kolay bir şekilde herhangi bir ücret de ödemeden kendilerine ait HGS ürünlerine yüklemelerini gerçekleştirebiliyorlar.

a+Para Kart sahipleri; kendilerine ait olmayan başka bir HGS ürününe ise sadece 1 TL ücret ödeyerek yükleme yapabiliyorlar.

Mobilden ürün ve hizmetlere ulaşımı kolaylaştıran Avea Pttcell a+Para Kart ile kart sahipleri operatör bağımsız olarak tüm cep telefonu kullanıcılarına para gönderebiliyor, istedikleri an hatlarına TL yüklemesi gerçekleştirebiliyorlar.

a+Para Kart kullanıcıları kartlarını aynı zamanda internet dahil her türlü alışveriş işlemlerinde rahatlıkla kullanırken; diledikleri zaman Pttmatik’lerden veya diğer banka ATM’lerinden paralarını tekrar nakite çevirebiliyorlar.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.