Atlas Lojistik Ödülleri 2022 Heyecanı Başlıyor

Atlas Lojistik Ödülleri 2022 Heyecanı Başlıyor

Sektörün en saygın ödül organizasyonu bu yıl 13’üncü kez düzenleniyor. Başlangıcından itibaren her yıl artan bir itibarla devam eden yarışmanın ödülü Atlas’a lojistik dünyasının 2022 yılında da büyük bir ilgi göstermesi bekleniyor.

Yarışmayla ilgili bir açıklama yapan ve “Lojistik dünyasının yanı sıra, ülkemizin önemli ihracat kuruluşlarının da büyük ilgi gösterdiği yarışmamızı kesintisiz olarak 13’üncü kez düzenleyecek olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. ” diyen Ödül Komitesi Başkanı İlker Altun, “Bu yıl yarışmamızın online oylamayla gerçekleştirilen kategorisine sektörümüzdeki gelişmelere paralel olarak “Yılın En Beğenilen E-Ticaret Platformu”, “Yılın En Beğenilen E-Ticaret Şirketi” ve “Yılın En Beğenilen E-Teslimat Aracı” adları altında 3 yeni ödül dalı daha ekledik. Yeni ödül dallarımızda jürimizin titiz bir çalışma sonucunda belirlediği adaylar arasından online oylama sonucunda en çok oyu alanlar ödülle buluşacaklar.” şeklinde sözlerini sürdürdü.

ilker-altun.jpgAtlas’ı kazanmak için ilk şartın kurumsal dallara başvuru yapmak veya online yarışma için aday olmak olduğunun altını çizen İlker Altun sözlerine şöyle devam etti: “Lojistik sektörü, pandeminin ardından tüm dünyayı etkileyen zorlu ekonomik koşullar sürerken, hemen yanı başımızda devam eden Rusya-Ukrayna savaşının yol açtığı gıda ve enerji krizlerinin çözümü için de etkili bir rol üstlendi. Gelişmeler, tüm dünyaya lojistiğin önemini bir kez daha hatırlattı. Bu koşullar altında faaliyetlerini sürdürmeyi başaran tüm lojistik firmaları aslında ödülü hak ediyor. Ancak Lojistik Ödülü Atlas’ı almak için öncelikle başvuru yapmak yani aday olmak gerekiyor. Bu nedenle yaptığı işe güvenen, hayata geçirdiği inovatif projelerine inanan ve övgüyü hak ettiğini düşünen herkesi https://www.lojistikodulleri.com/ sitemizden yarışmaya katılmaya davet ediyorum. Atlaslar bir kez daha lojistik sektörüyle buluşmayı bekliyor.”

İlker Altun sözlerinin sonunda “Sektörümüzün ulusal ölçekteki en saygın ödülü Atlas, daha önceki yıllarda da olduğu gibi bu yıl sahiplerine yine EKO MMI Fuarcılık tarafından düzenlenen Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı’nın ev sahipliğinde yapılacak ödül töreniyle ulaşacak. Ancak geçmiş yıllara göre tek fark var. “Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı” İstanbul Yenikapı’daki Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde yapılacağı için ödül törenimiz de fuarın yeni mekânında düzenlenecek .” dedi.

Yarışmaya katılım süreci:
Kurumsal yarışma ile ilgili başvurular web sitesindeki başvuru formları aracılığıyla yapılıyor. Online yarışma kategorisi ise iki etaptan oluşuyor. İlk etapta adaylar online olarak gösteriliyor, ikinci etapta belirlenen adaylar dijital ortamda oylanıyor. Lojistik Ödülleri 2022 kurumsal başvuru ve online oylama işlemlerinin tümü www.lojistikodulleri.com adresi üzerinden yapılmaktadır. Tüm başvuru işlemleri ücretsizdir.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.