Atlas Lojistik Ödülleri 2022 Heyecanı Başladı

Atlas Lojistik Ödülleri 2022 Heyecanı Başladı

Sektörün en saygın ödül organizasyonu bu yıl 13’üncü kez düzenleniyor. Başlangıcından itibaren her yıl artan bir itibarla devam eden yarışmanın ödülü Atlas’a lojistik dünyasının 2022 yılında da büyük bir ilgi göstermesi bekleniyor.

Taşımacılık ve lojistik endüstrisinin 13 yıldır kesintisiz olarak devam eden ulusal ölçekteki en saygın ödülü Atlas, daha önceki yıllarda da alışılageldiği gibi bu yıl sahiplerine yine EKO MMI Fuarcılık tarafından düzenlenen logitrans Fuarı’nın ev sahipliğinde İstanbul Yenikapı’daki Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde yapılacak ödül töreniyle ulaşacak.
Atlas Lojistik Ödülleri kurumsal kategoride her yıl geliştirilen kriterler, puanlamalar ve çok önemli isimlerden oluşan saygın jürimiz tarafından yapılan değerlendirmelerle sahipleriyle buluşuyor.
Ayrıca diğer önemli kategorimiz online yarışmamızda da tamamen internet ortamında sektör profesyonelleri ve lojistik sektörünün diğer paydaşları tarafından önerilen adayların yine internet sitemizden oylanması sonucunda sektörün en beğenilenleri belirleniyor. Bu yıl yarışmamızın online oylamayla gerçekleştirilen kategorisine sektörümüzdeki gelişmelere paralel olarak “Yılın En Beğenilen E-Ticaret Platformu”, “Yılın En Beğenilen E-Ticaret Şirketi” ve “Yılın En Beğenilen E-Teslimat Aracı” adları altında 3 yeni ödül dalı daha ekledik.
Sektörün paydaşları tarafından hayata geçirilen projelerin jüri oylarıyla ödüllendirildiği “Jüri Özel Ödülleri” kategorimize de ilgi büyük.
Tüm lojistik sektörünü üç ana kategorimizde de yarışmaya davet ediyoruz.

Yarışmaya katılım süreci:
Kurumsal yarışma ile ilgili başvurular web sitesindeki başvuru formları aracılığıyla yapılıyor. Online yarışma kategorisi ise iki etaptan oluşuyor. İlk etapta adaylar online olarak gösteriliyor, ikinci etapta belirlenen adaylar dijital ortamda oylanıyor.

Atlas Lojistik Ödülleri 2022 kurumsal başvuru ve online oylama işlemlerinin tümü www.lojistikodulleri.com adresi üzerinden yapılmaktadır.
Kurumsal Başvurular İçin: https://www.lojistikodulleri.com/basvuru-formlari/ (Son Başvuru Tarihi: 28 Ekim 2022)
Online Yarışmada Aday Önermek İçin: https://www.lojistikodulleri.com/online-yarisma/ (Aday Önermek İçin Son Tarih: 13 Ekim 2022)
Tüm başvuru işlemleri ücretsizdir.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.