Ata Freight'tan depo yatırımlarına devam

Ata Freight'tan depo yatırımlarına devam

Lojistik sektörünün önde gelen firmalarından ATA Freight, depo alanında büyük yatırımlara imza atıyor. İzmir'de açılan 2 yeni depo ile ATA Freight’in toplam depo sayısı 6’ya yükseldi...

1996 yılında kurulan ATA Freight’in, Amerika Birleşik Devletleri, Türkiye, Hindistan, Meksika, Rusya ve Çin’de olmak üzere 6 ayrı ülkede kendisine ait 30’dan fazla ofisi ve 400’den fazla çalışanı bulunmaktadır. İthalat ve ihracata yönelik haftalık düzenli servislerle parsiyel ve komple deniz, hava ve kara taşımacılığı hizmeti veren ATA Freight, bunların dışında depo hizmetleri, paketleme, elleçleme ve gümrükleme gibi komple tedarik zinciri çözümlerini de müşterilerine sunmaktadır.

ATA Freight son yıllarda açtığı depolarıyla kapasitesini her geçen gün artırıyor. İstanbul ve Hindistan’da hali hazırda bulunan depolarına ek olarak, 2018 yılında İzmir’de ilk defa Soğuk Hava lojistik merkezini hizmete alarak, farklı bir segmentte hizmet vermeye başlayan ATA Freight, yine İzmir’de 2 yeni depoyu daha faaliyete aldı.   

Lojistik sektörünün önde gelen firmalarından ATA Freight, depo alanında büyük yatırımlara imza atıyor. Açılan yeni depolarla birlikte, ATA Freight’in toplam depo sayısı 6’ya çıkmış oldu.  

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.