Aslantürk Lojistik ilk parti Actros çekicilerini teslim aldı

Aslantürk Lojistik ilk parti Actros çekicilerini teslim aldı

Taşımacılık faaliyetlerine aralıksız devam eden Aslantürk Lojistik, 2021 yılında gerçekleştireceği toplam 10 adetlik Mercedes-Benz Actros 1848 LS alımına 5 adetlik teslimat ile başladı.

Mercedes-Benz Finansman Türk A.Ş kredi desteğiyle, Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Koluman İstanbul tarafından gerçekleştirilen satış sonrası teslimat markanın Aksaray Kamyon Fabrikası’nda yapıldı.

Aslantürk Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Aslantürk ve Aslantürk Lojistik Bölge Müdürü Zeki Aslantürk araçlarını, Koluman İstanbul Kamyon Satış Müdürü Aytekin Yeşil’den teslim aldı.

"UZUN SOLUKLU İŞ BİRLİĞİMİZ SAĞLAM ADIMLARLA İLERLİYOR"

Teslimat sonrasında açıklamalarda bulunan Mercedes-Benz Türk Satış Operasyonları Grup Müdürü Murat Kızıltan, firmayla 2011'de başlayan iş birliklerinin güçlü adımlarla devam ederek günümüze kadar geldiğini ve şirketin filosundaki araçların büyük bir bölümünün markalarının araçlarından oluşmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Kızıltan, "Aksaray Kamyon Fabrikası’nda üretilen Actros 1848 LS modellerimizin Aslantürk Lojistik’e hayırlı olmasını diliyor, satışta emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

aslanturk_lojistik_teslim_toreni_3.jpg"VERİLEN DESTEK, SATIŞ SONRASI, SERVİS AĞI ETKİLİ OLDU"

Aslantürk Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Aslantürk ise teslimatın ardından gerçekleştirdiği konuşmasında, Türkiye'de üretilen teslim aldıkları modellerin sahip olma avantajları, marka tarafından sağlanan destekler, satış sonrası hizmetler, yaygın servis ağı ve gösterilen ilgi, ikinci el değerini koruması gibi faktörlerin yanı sıra Mercedes-Benz Yetkili Bayii Koluman İstanbul’un verdiği desteğin verdikleri kararda etkili olduğunu söyledi.

Aslantürk, "İnanıyorum ki, iş birliğimiz ilerleyen yıllarda da devam edecektir. Yeni araçlarımızın filomuza katılmasında emeği geçen tüm Mercedes-Benz Türk yöneticilerine ve Koluman İstanbul’a teşekkür ediyor, şirketimiz ve ülkemiz adına hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Faaliyetlerine 2008 yılında başlayan, yurt içi taşımacılık ve depolama hizmetleri sunan Aslantürk firmasının filosunda 46 adedi Mercedes-Benz modelleri olmak üzere toplam 59 araç bulunuyor

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.