ASL Lojistik, TIRSAN’dan 40 treyler daha aldı

ASL Lojistik, TIRSAN’dan 40 treyler daha aldı

EBAM Lojistik’in forwarding hizmetleri için kurduğu yan kuruluşu ASL Lojistik filo yatırımları sürdürüyor. Firma, son olarak 40 treyleri daha bünyesine kattı. Bu yatırımla EBAM ve ASL Lojistik filosunda toplam 250 TIRSAN treyler olacak.

2005 yılında faaliyetlerine başlayan EBAM Lojistik’in forwarding hizmetleri için kurduğu yan kuruluşu ASL Lojistik filo yatırımları sürdürüyor. Firma, son olarak 40 treyleri daha bünyesine kattı. Bu yatırımla EBAM ve ASL Lojistik filosunda toplam 250 TIRSAN treyler olacak.

Bir süredir alışık olmadığımız şekilde sessiz kalan TIRSAN, 2017’nin ikinci yarısında oldukça güçlü çıkışlarla adından çok söz ettireceğe benziyor.

tirsan-ebam-001.jpg
cetin-nuhoglu-004.jpgTürkiye’nin seçim atmosferi, referandum beklentisi ve hain FETÖ darbesi gibi nedenlerle boşa zaman kaybettiğini ifade eden TIRSAN Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, “Ama biz bu dönemde boş durmadık. Sessiz kalışımız, konjonktür sebebiyle enerjimizi Almanya ve Rusya’daki fabrikalarımıza kaydırmamız nedeniyleydi. Ama bundan sonra adımız çok daha sık duyulacak. 2012’de 900. sıradan girdiğimiz TİM’in ilk 1.000 ihracatçı listesinde şu an 111. sıradayız. 5 Temmuz tarihinde de Almanya’daki ikinci üretim tesisimiz olan Ulm fabrikasında, 600’den fazla Avrupalı sektör temsilcisinin katılımıyla gerçekleşecek özel bir tanıtım günü organize ediyoruz. Orada dünyanın en geniş ürün gamına sahip olan treyler üreticisi olduğumuzu bir kez daha göstereceğiz” açıklamasını yaptı.

EBAM Uluslararası Nakliyat ile işbirliklerinin Ahmet Mutlubaş’ın babası döneminde başladığını vurgulayan Nuhoğlu, “EBAM ile 2005’ten bu yana çalışıyoruz. Şirketi baba kurdu, oğul sürdürüyor. Ahmet Bey, lojistik yöneticisi olmanın yanı sıra profesyonel bir otomobil yarışçısıdır. EBAM ve ASL’ ye anlaşmış olduğumuz 100 aracın 40’ını veriyoruz. Toplamda 250 araç almış oldular” diye konuştu.

ahmet-mutlubas-001.jpgHem lojistik firması sahibi, hem de pist pilotu: Ahmet Mutlubaş

Babasının 1985 yılından bu yana Volvo bayiliğini sürdürdüğünü söyleyen EBAM Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mutlubaş ise şu açıklamayı yaptı: “EBAM Uluslararası Nakliyat’ın kurulduğu 2005 yılından bu yana işleri ben yürütüyorum. 2005’ten bu yana TIRSAN’dan 250’nin üzerinde araç aldık. Forwarder işlerimizi yürütmek için kurduğumuz ASL Lojistik de aldığımız bu dorselerle filosunu 50 dorseye çıkardı. Ege Bölgesi’nde faaliyet gösteriyoruz. Komple taşımacılık yanı sıra tüm Avrupa Ülkelerine grupaj olarak da hizmet veriyoruz. Basın toplantısına girmeden önce tesisleri gezdik ve bir Türk olarak çok gururlandık. Cetin Bey’in de değindiği gibi 5 yıldır pist pilotuyum. En son Borusan takımıyla katıldığım Çek Cumhuriyeti’ndeki yarışta ikincinin ardından 15 saniye farkla 3. oldum. sezer-soner3.jpgİnşallah bir gün 1.lik kupasıyla ülkeme dönmek de nasip olacak.”

Sezer Soner: Dostluğu, güveni ve sağlamlığı seçtik

EBAM Lojistik’te Kara Nakliyesi Müdürü olarak başlayan, daha sonra ASL Lojistik’in kurulmasıyla Genel Müdürlük görevine getirilen Sezer Soner de, “Biz çok yeni bir firmayız. EBAM butik hizmetler vermeyi sürdürürken,  biz de daha çok forwarder hizmeti vereceğiz. Ağırlıklı olarak tekstil taşıyoruz. Ama önümüzdeki günlerde ambalaj sektörüne de yoğunlaşacağız. Biz, TIRSAN’ı tercih ederek, dostluğu, güveni ve sağlamlığı seçmiş olduk, Hizmetlerimizi de bir telefon uzaklığında alabileceğimize inanıyoruz” dedi.

tirsan-ebam4.jpg

Selçuk ONUR – ADAPAZARI/LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.