Asgün Turizm’e 25 Süper Single Sprinter

Asgün Turizm’e 25 Süper Single Sprinter

2005 yılında Günkar şirketler grubunun bir üyesi olarak kendi personelini taşımak üzere kurulan ve 850’si öz mal olmak üzere 2 bin araca sahip Asgün...

2005 yılında Günkar şirketler grubunun bir üyesi olarak kendi personelini taşımak üzere kurulan ve 850’si öz mal olmak üzere 2 bin araca sahip Asgün Turizm, filosuna 25 Sprinter Super Single 16+1 araç ekledi.

Has Otomotiv’in Hadımköy’deki tesisinde düzenlenen teslimat törenine Asgün Taşımacılık firma sahibi Kenan Güneş ve Necati Aslan, Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araç Filo Satış Kısım Müdürü Soner Gönültaş, Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül, Genel Müdür Uğur İrfanoğlu, Hafif Ticari Araç Satış Müdürü Haluk Bülent Çelik, , Hadımköy Showroom Müdürü Bülent Acar katıldı.

2023’te 1 milyar dolar ciro hedefi

Asgün Turizm Sahibi Kenan Güneş 2005 yılında sıfır sermaye ile kurulduklarını aradan geçen süre içinde personel, turizm ve şehirlerarası taşımacılıkta yer alarak yıllık 200 milyon TL cirosu olan bir şirket haline geldiklerini söyledi. Kaliteli taşımacılığa önem verdiklerini ve bunu da Mercedes-Benz ürünlerle gerçekleştirdiklerini ifade eden Güneş, “Filomuzda 2 bine yakın araç  bulunuyor. Mercedes marka araç yatırımlarıyla kalitemizi ortaya koyuyoruz. Mercedes Benz Sprinter Super Single tercihinde kalitenin yanı sıra güven ve 0,79 finansman kampanyası etkili oldu. Bu kampanya ile ödeme kolaylığı oluştu. Biz sıfır km araçlarla ve kendi filomuzla hizmet vermeyi planlıyoruz. Bunun yanında filo kiralama işimiz var. 2023’te ise 1 milyar dolar ciro hedefliyoruz” dedi.

Süper Sıngle ile müşteri memnuniyeti

Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül ise Asgün Turizm ile işbirliği yapmanın memnuniyeti içinde olduklarını söyledi. Müşteriye ihtiyacı olan ürünü sunduklarını dile getiren Sarıgül, “16+1 Süper Sıngle araçlar piyasada büyük ilgi gördü. Bu araç personel ve öğrenci taşımacılığı için ideal bir araç. Mercedes Süper Single ile rakiplerinden 5 adım önde olacak” diye konuştu.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.