ARS-PET filosunu TIRSAN ile güçlendiriyor

ARS-PET filosunu TIRSAN ile güçlendiriyor

ARS-PET A.Ş,  30 adet Yeni Nesil Maksima Plus Semi-Treyler’ini İzmir’deki Genel Müdürlüğünde düzenlenen tören ile teslim aldı. TIRSAN İzmir bayisi...

ARS-PET A.Ş,  30 adet Yeni Nesil Maksima Plus Semi-Treyler’ini İzmir’deki Genel Müdürlüğünde düzenlenen tören ile teslim aldı.

TIRSAN İzmir bayisi Has Otomotiv’in gerçekleştirdiği satışın teslimat törenine ARS-PET Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Savaşan, TIRSAN Genel Müdür Yardımcısı Ercan Kulaksız, Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül, Has Otomotiv Genel Müdürü Turan Dik ve Has Otomotiv İzmir Satış Müdürü Tolga Canıdar katıldı.

Ayhan Savaşan teslimat sırasında yaptığı konuşmada: ‘TIRSAN’ın yurtiçinde ve yurtdışında güvenle hizmet alabildiğimiz satış sonrası hizmetlerine güveniyoruz. Servis hizmet kalitesi ve çözüm odaklı yaklaşımları nedeniyle TIRSAN ile işbirliğimizin artarak devam edeceğine inanıyorum’ dedi.

UBAK’ta en fazla sefer yapanlar sıralamasında 6.sırada yer alan ve 300 araçlık filosunun tamamı TIRSAN treylerlerinden oluşan ARS-PET, ağırlıklı olarak yurtdışı taşımacılığı yapmakta ve İtalya, Almanya, Fransa, Belçika, Slovakya, İsviçre, Hollanda ülkelerine hizmet vermektedir.

 LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.