Arkas Ulaştırma'ya 31 çekici daha

Arkas Ulaştırma'ya 31 çekici daha

Arkas Ulaştırma’nın son üç yılda ekipmana yaptığı yatırımın tutarı da 15 milyon dolara ulaştı. Renault Trucks Türkiye, Arkas Ulaştırma’ya 31...

Arkas Ulaştırma’nın son üç yılda ekipmana yaptığı yatırımın tutarı da 15 milyon dolara ulaştı.

Renault Trucks Türkiye, Arkas Ulaştırma’ya 31 adet Renault Premium 440.19 T 4x2 çekici teslim etti. Horoz lojistik tesislerinde düzenlen teslim törenine, Renault Trucks Türkiye Genel Müdürü Gino Costa ve Arkas Ulaştırma Genel Müdürü Mehmet Bezal katıldı. Filoya eklenen yeni araçlarla, firmanın filosundaki toplam çekici sayısı 416’ya çıkarken, son 3 yıl içinde yapılan toplam 88 çekici, 100 adet yarı römork ve özel ekipman yatırımları 15 milyon doları aştı.

Teslim töreninde konuşan Arkas Ulaştırma Genel Müdürü Mehmet Bezal,  416 çekici, 500 yarı römork ve ekipmanı ile tüm Türkiye genelinde hizmet veren Arkas Ulaştırma’nın çok genç bir filosu bulunduğunu söyledi. Bezal, “Kara yolunda konteyner taşımak özel bir dikkat ve bilgi gerektiriyor. Filomuzun yüzde 60’ı Renault Trucks çekicilerden oluşuyor. Özellikle Renault Premium çekici seçmemizin nedeni uzun süredir filomuzda kullanmakta olduğumuz araçların, üstün performansı ve ekonomisi ile kendini kanıtlamış olmasıdır. Premium çekiciler işimizde bizlere gerekli olan yüksek sürüş performansını, düşük yakıt tüketimi ve uygun servis ücretleri ile ekonomiyi, dayanıklılığı ve yaygın servis ağı ile sürekliliği sağlamaktadır. Filomuzu yeni katılan Renault Premium çekiciler ile güçlendirdik” diye konuştu.

Renault Trucks Türkiye Genel Müdürü Gino Costa ise Arkas Ulaştırma ile müşteri ilişkilerinin uzun yıllardır devam ettiğini dile getirdi. Sadece kaliteli ve rekabetçi ürünler sunmakla kalmadıklarını ifade eden Costa, “ Sunmakta olduğumuz diğer hizmetler ile de müşterilerimizi destekliyoruz. Sunmakta olduğumuz hizmetlerin en önemlilerinden biri Renault Trucks Türkiye’nin sosyal sorumluluk projesi kapsamında yapmakta olduğu güvenli sürüş eğitimleridir. Müşterilerimize vermiş olduğumuz bu hizmetin kapsamını Uluslararası Nakliyeciler Derneği’ne (UND) de yaptığımız destek ile genişletmiştik. Trafik kazalarında yaşanan can ve mal kayıplarını mümkün olduğunca azaltmak için biz de üzerimize düşen görevi yapmaya çalışıyoruz” dedi.

 

 

Renault Trucks “Güvenli Sürüş Eğitimi”

vermeye devam ediyor

 

Ulaşımın büyük çoğunlukla karayoluyla gerçekleştiği Türkiye’de kamyon ve çekici sürücülerinin yol açtığı trafik kazalarının oranının yüzde 8’e yaklaştığı belirtiliyor.

Renault Trucks, Türkiye’de trafik kazalarını ve kazarlın yol açtığı ölüm ve yaralanmalar ile kazalardan doğan maddi zararları azaltmak amacıyla 2007 yılında başlattığı “Güvenli Sürüş Eğitimi” sosyal sorumluluk projesine bu yıl da devam ediyor. Projeyle ayrıca Türk nakliyecilerinin Avrupa yollarında görev yapan sürücülerin standartlarını yükseltmek, araçların kullanım maliyetlerini düşürerek daha karlı sonuçlar elde etmek amaçlanıyor.

Proje kapsamında, Renault Trucks marka araç alan firmalara ve UND’ ye bugüne kadar verilmiş olan 2000 adet Güvenli Sürüş eğitimi kuponları ile birlikte Autodrom Tesisleri’ndeki eğitim faaliyetleri devam ediyor. Eğitime katılan şoförler kaygan zeminlerde kalkış ve hızlanma, kuru ve kaygan zeminlerde frenaj, engelden kaçma ve frenaj, panik fren virajda önden kayma ve arkadan savrulma konularında uygulamalı eğitim alıyorlar.

BUS&TRUCK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.