Arkas Lojistik Tataristan'da

Arkas Lojistik Tataristan'da

Arlogic, Rusya Federasyonu’na bağlı özerk bir cumhuriyet olan Tataristan’da lojistik hizmetleri sunmak üzere Alabuga şehrinde ofis açtı. Arlogic, Tataristan’ın...

Arlogic, Rusya Federasyonu’na bağlı özerk bir cumhuriyet olan Tataristan’da lojistik hizmetleri sunmak üzere Alabuga şehrinde ofis açtı.

Arlogic, Tataristan’ın Alabuga şehrinde, bölgenin taşıma ihtiyacını karşılamak amacıyla ofis açtı. Türk yatırımcıların da bulunduğu bölgede Rus ve çokuluslu birçok yatırımcı var. Aralık ayında hizmete giren ofis; bölgede yatırım yapan Türk, Rus ve uluslararası müşterilerine Novorossiysk ve St. Petersburg limanlarından Alabuga Serbest Bölgesi’ne demiryolu ve karayolu ile taşıma hizmeti sunacak. Ukrayna, Azerbaycan, Gürcistan, Kazakistan, Yunanistan ve Rusya’da ofisleri bulunan Arkas Lojistik, yeni açtığı ofis ile öncelik verdiği Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) pazarına yönelik yapılanmasında, müşteri ihtiyaçlarına yerinde lojistik çözümler üretmeyi planlıyor. Tataristan, Avrupa ve Asya kıtalarının yanı sıra Baltık ve Hazar havzasındaki bölgeleri birbirlerine bağlayan bir geçiş ülkesi konumunda.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.