Arkas Lojistik 'hava'da büyüyor

Arkas Lojistik 'hava'da büyüyor

Arkas Lojistik, İstanbul ve İzmir’den sonra Ankara’da da IATA (International Air Transport Association, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği) üyesi...

Arkas Lojistik, İstanbul ve İzmir’den sonra Ankara’da da IATA (International Air Transport Association, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği) üyesi oldu. 2013 yılında hava kargo ihracat yükü miktarını yüzde 70 artıran, ithalat yükü miktarını üçe katlayan Arkas Lojistik’in iş hacmi Ankara’da havayolu taşımaları ile birlikte ivme kazanacak.

Birçok gönderici havayolu yük taşımacılığında süreçlerin karmaşıklığı ve kağıt işlerinin fazlalığı nedeniyle alanında uzman bir şirket ile çalışmayı tercih ediyor. Arkas Lojistik gerek konularında tecrübeli uzman kadrosu; gerekse geniş bir ağa sahip olması sayesinde iş hacmini her geçen gün artırıyor. İstanbul ve İzmir havalimanlarında hizmet veren Arkas Lojistik, Ankara’da da IATA belgesi alarak havayolu taşıması yapmaya başladı.

Arkas Lojistik ayrıca Ukrayna, Gürcistan, Azerbaycan ve Kazakistan’daki ofisleri ile de ihracat ve ithalat yapmak isteyen tüm müşterilerine hava kargo servisi sağlayabiliyor.

Hava kargo hizmetlerini ihtiyaca bağlı olarak deniz veya karayolu ile entegre ederek multimodal taşıma hizmeti de sunan Arkas Lojistik bu servisleri ile sektörde öne çıkmayı başarıyor.

Arkas Lojistik, ihracat taşımalarında ağırlıkla Kazakistan, Dubai, Tel Aviv ve diğer CIS (BDT- Bağımsız Devletler Topluluğu) ülkelerine yük taşırken, ithalat taşımalarında ise Çin, Kore, Bangladeş, Hindistan gibi Uzak Doğu ülkelerinden yük alıyor. Yapmış olduğu özel anlaşmalar ve kontratlar ile avantajlı navlunlara sahip olan Arkas Lojistik; müşterilerine uygun fiyatlı, kaliteli bir lojistik hizmeti sunuyor.

 LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.