Arkas Holding, 20 farklı alanda personel alacak

Arkas Holding, 20 farklı alanda personel alacak

Arkas Holding kendi bünyelerinde görevlendirilmek üzere 20 iş ilanı yayımladı ve personel alıyor. Hangi pozisyonlara alım yapılacağı haberimizde…

Ülkemizin önemli holdingleri arasında yer almakta olan Arkas Holding 1902 yılında kuruldu ve 120 yıl civarında kesintisiz hizmet vermektedir. Şu anda şirket deniz, kara, demir ve havayolu taşımacılığı ile entegre ederek sunduğu lojistik hizmetlerinden acenteciliğe, armatörlükten liman işletmeciliğine, gemilere yakıt ikmalinden otomotive, sigorta hizmetlerinden bilgi sistemlerine ve kruvaziyer turizmine kadar bir çok farklı alanda faaliyet göstermekte ve personel alımlarına da devam etmektedir. Arkas Holding tarafından yayımlanan 20 iş ilanını sizler için derledik. Hangi pozisyonlara alım yapılacak?

Alınacak Pozisyonlar Nelerdir?

Arkas Holding tarafından 20 iş ilanı yayımlandı. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir? Oto Boya Teknisyeni, Satış Danışmanı, Network Destek Uzmanı, Yazılım ve Sistem Destek Uzmanı, Satış ve Müşteri Temsilcisi, Operasyon Memuru, Avukat, Yazılım Uzmanı vb. gibi kadrolar başta olmak üzere 20 iş ilanı yayımlandı ve personel alımı yapılıyor. Peki adaylar nasıl başvuru yapabiir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Arkas Holding 20 iş ilanının tümünü görüntülemek için öncelikle aşağıdaki linke giriş yapınız. Ardından tüm pozisyonları, pozisyonlar için aranan nitelikleri görüntüleyebilir ve müracaatlarınızı da aynı kanal üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Başvuru: https://bit.ly/3tlJTQ6

KAYNAK: KARİYET.NET

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.