Arkas Holding, 17 farklı iş ilanıyla personel arıyor

Arkas Holding, 17 farklı iş ilanıyla personel arıyor

Arkas Holding tarafından yayımlanan 17 iş ilanı için personel alımı yapılıyor. Pozisyonlar nelerdir?

1902 yılında İzmir'de kurulan ve ülkemizde denizcilik sektöründe hizmet vermekte olan sayılı şirketlerden birisi olarak bilinmekte olan Arkas Holding deniz, kara, demir ve havayolu taşımacılığına devam etmekte ve sektörün değişmez şirketlerinden bir tanesi olmak için çalışmalarına ara vermeden devam etmektedir. Uzun yol maratonuna kariyerine Arkas Holding bünyesinde devam eden personeller ile devam etmekte olan şirket yeni iş ilanları yayımlamakta, başvuruları kabul etmekte olup kariyer sitesi aracılığı ile 17 farklı iş ilanı daha yayımlandı. Buna göre 17 iş ilanı için Arkas Holding personel alımı yapıyor. Peki ilanlara adaylar nasıl başvuru yapabilir, açık pozisyonlar nelerdir?

Açık Pozisyonlar Nelerdir?

Arkas Holding tarafından yayımlanan ilanlara bakıldığında Muhasebe Memuru, Yazılım Destek/Sistem Destek Uzmanı (Dönemsel), Sap BW Danışmanı, Satın Alma Uzmanı, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Dijital Pazarlama Uzmanı, SAP FI Uzmanı, Bütçe ve Planlama Uzmanı, Digital Platform Manager pozisyonları başta olmak üzere 17 farklı iş ilanı yayımlanmıştır. Yayımlanan iş ilanları için personel alımları yapılacak olup adaylar nasıl başvuru yapabilir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Arkas Holding bünyesinde görev yapmak isteyen adayların öncelikle hemen aşağıda yer alan başvuru linkini takip etmesi ve bu link üzerinden tüm pozisyonları görüntülemesi gerekmektedir. Ardından adaylar pozisyonlar için aranan şartları inceleyebilir ve bu pozisyonlardan niteliklerine uyum sağladığı yerlere aynı sayfa üzerinden müracaatlarını yapabilir.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

KAYNAK: www.isinolsa.com

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.