Arkas, Halkalı’daki depolama merkezini hizmete açtı

Arkas, Halkalı’daki depolama merkezini hizmete açtı

Marmaray projesi kapsamında, lokasyon planları nedeniyle faaliyetine ara veren Halkalı Depo’sunu yeniden kullanıma acan DB Schenker Arkas, geçici depolama...

Marmaray projesi kapsamında, lokasyon planları nedeniyle faaliyetine ara veren Halkalı Depo’sunu yeniden kullanıma acan DB Schenker Arkas, geçici depolama hizmeti vermeye kaldığı yerden devam ediyor.

DB Schenker Arkas, ambar bekleme süresi yirmi gün olan ve araçtan tahliyesi için antrepo beyannamesi verilmesi gerekli olmayan taşımalar için geçici depolama hizmeti vereceği Halkalı deposunun açılışını Şubat ayında yaptı. 3 bin 800 metrakarelik alana kurulu olan deposunda geçici depolama hizmetinin yanında yurtiçi dağıtım hizmeti de sağlayan DB Schenker Arkas, uzman ekibi ile özellikle demiryolu ithalatı yapan müşterilerinin tercihi oluyor. Ağırlıkla yapı ve beyaz eşya sektörüne hizmet verilen lojistik merkezinde kimyevi ürünler, kağıt, mobilya ve gıda maddeleri gibi ürünlerin depolaması da yapılıyor. Depolamanın yanı sıra elleçleme hizmeti de sunan DB Schenker Arkas, taşımada kullanılan forklift gibi ekipmanlar yardımı ile depolaması yapılan ürünlerin en iyi şartlarda muhafaza edilmesini sağlıyor.

Deponun önemli bir özelliği olan demiryolu bağlantısı sayesinde, taşımalar sırasında oluşabilecek riskler en aza indiriliyor. Depo önünden geçen vagonlardan gerçekleşen aktarma işlemlerinde, hata payı daha düşük olduğundan verilen hizmetin kalitesi de artıyor. ISO 9001, ISO 14001, ISO 10002 belgelerine sahip olan depo konumu itibarı ile de müşteriler tarafından tercih ediliyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.