Arkas-EMES işbirliğ WBS ile büyüyor

Arkas-EMES işbirliğ WBS ile büyüyor

Arkas Line ve EMES Feedering’in Haziran ayında başlattıkları haftalık WBS Servisi (West Mediterranean Black Sea Service) sayesinde Türkiye’de ilk defa...

Arkas Line ve EMES Feedering’in Haziran ayında başlattıkları haftalık WBS Servisi (West Mediterranean Black Sea Service) sayesinde Türkiye’de ilk defa İstanbul’dan Tangier’e direkt servis verilmeye başlandı. Böylece Arkas Line Fas’a verdiği servisleri genişletmiş oldu.

Arkas Line ve EMES Feedering haftalık olarak 1000 TEU kapasiteli üç gemiyle verdiği WBS (West Mediterranean Black Sea Service) ile Karadeniz limanlarını ve İstanbul’u Tangier’e bağlayan ilk direkt servisi başlattı. Fas’a direkt gemi gönderen haftalık servisi GPS (Great Pendulum Service)’ye ek olarak yeni baslattığı bu servisle İstanbul’dan Kazablanka limanına iki farklı servis seçenegi sağlıyor. Türkiye ile Fas arasında artan ticaret hacmini dikkate alan Arkas Line, bölgeye verdiği servislerini genişleterek müşterilerine önemli bir destek veriyor.

WBS servisi Constansa - İstanbul (Marport) - Cagliari - Casablanca - Tangiers - Cagliari - İstanbul (Marport) - Constansa rotasını izliyor. İstanbul’dan Kazablanka transit süresi 8 gün, Tangier limanına ise 10 gün sürüyor.

İzmir ve Bursa bölgesindeki Arkas Line müşterileri de İstanbul aktarmalı olarak WBS servisinden yararlanabiliyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.