Aras Kargo  TEİD üyeleri arasına katıldı

Aras Kargo TEİD üyeleri arasına katıldı

İş dünyasının yoğun desteğini alarak üye sayısını düzenli olarak artıran TEİD’e katılan yeni üye, 4 bin araçlık filosu ve 800’den fazla şubesiyle Türkiye'nin en geniş dağıtım ağına sahip taşımacılık kuruluşlarından biri olan Aras Kargo oldu.

TEİD’in üyeleri, bugün Türkiye GSMH'nın yüzde 15'ini oluşturan ve 200.000'in üzerinde çalışanı istihdam eden önde gelen kurum ve kuruluşlardan oluşuyor. İş dünyasının yoğun desteğini alarak üye sayısını düzenli olarak artıran TEİD’e katılan yeni üye, 4 bin araçlık filosu ve 800’den fazla şubesiyle Türkiye'nin en geniş dağıtım ağına sahip taşımacılık kuruluşlarından biri olan Aras Kargo oldu.    

Günde 500 bin gönderi taşıyor

Aras Kargo’nun temelleri 1979 yılında Celal Aras tarafından kurulan Aras Dağıtım ve Pazarlama ile birlikte atıldı. Kurulduğu ilk günden itibaren geleneksel kargo yönetimi konusunda hayata geçirdiği uygulamalar ile sektörün hizmet kalitesini yükselten şirket, 1989 yılından beri Aras Kargo adıyla faaliyetlerini sürdürüyor. Aras Kargo bugün, 14 bine yakın bağlı ve dış çalışanı, 4 binden fazla araç, 29 transfer merkezi, 13 bölge müdürlüğü ve 800’den fazla şubesiyle her gün yaklaşık 500 bin civarı gönderi taşıyor. En yeni teknolojik imkânları kullanarak tüm gönderileri zamanında ve güvenli bir şekilde Türkiye’nin dört bir yanına ulaştırmaya büyük özen gösteren Aras Kargo, her ay yaklaşık 12 milyon kişi, kurum ve kuruluşa hizmet veriyor.

aras-kargo-teid.jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.