Aras Kargo mobil ile kargo süreçleri artık daha kolay

Aras Kargo mobil ile kargo süreçleri artık daha kolay

Teknoloji ve dijitalleşmenin öneminin daha da arttığı pandemi sürecinde Aras Kargo, yenilenen ve işlevsel bir ara yüze sahip mobil uygulaması ile kargo süreçlerinin takibinde müşterilerine kolaylık sağlıyor.

Teknoloji alanında yaptığı yatırımlarla müşterilerine daha verimli bir kargo hizmeti sunan Aras Kargo, kargo süreçlerini daha da kolaylaştırmak amacıyla yenilediği mobil uygulamasını müşterilerinin kullanımına sundu. Google Play ve Apple Store’dan ücretsiz olarak indirilebilen Aras Kargo’nun yeni mobil uygulaması, kargo süreçlerinde kullanıcıların ihtiyacı olan tüm gereksinimleri tek bir noktada bir araya getiriyor.

Detaylı kargo takibi

Kullanıcılar, kayıt oluşturarak giriş yaptıkları mobil uygulamayla kargolarının hareketleriyle ilgili de detaylı bilgi alabiliyor. Uygulamada konuma göre en yakın şube bilgilerine hızlıca erişme imkanı sağlanıyor. Kullanıcılar ayrıca, kurye çağırma, ücret hesaplama, kaç günde gibi hizmetlerden de faydalanabiliyor. 

Voice Over ile kargolar sesle yönetiliyor

Aras Kargo’nun yeni uygulaması aynı zamanda VoiceOver özelliğine de sahip. Bu özellik sayesinde görme engelli vatandaşlarda kargo süreçleri ile ilgili bilgilere sistem üzerinden ulaşıp, rahatlıkla kargo süreçlerini yönetebiliyor. 

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.