Araçtan inmeden mobil ödeme dönemi başlıyor

Araçtan inmeden mobil ödeme dönemi başlıyor

Fransız petrol şirketi Total ve BKM işbirliğiyle Türkiye'de araçtan inmeden mobil ödeme dönemi başlıyor. Böylece araçtan inmeden cepten ödeme yapılabilecek....

Fransız petrol şirketi Total ve BKM işbirliğiyle Türkiye'de araçtan inmeden mobil ödeme dönemi başlıyor. Böylece araçtan inmeden cepten ödeme yapılabilecek.

Fransız akaryakıt dağıtım şirketi Total,, BKM Express işbirliği ile akaryakıt alımında ‘Mobil Ödeme’ uygulamasıyla hem dünyada hem Türkiye’de bir ilki gerçekleştirecek. İlk etapta İstanbul'da gelecek yıl ise Türkiye genelindeki 450 istasyonda hayata geçecek uygulama ile araçtan inmeden sadece telefonunuza dokunarak satın aldığınız akaryakıtın bedelini ödeyebileceksiniz. Total Oil Türkiye Genel Müdürü Antoine Tournand, mobil ödemenin dünyada bir ilk olacağını vurguladı.

ÖDEME NASIL GERÇEKLEŞİYOR?

Mobil ödeme için önce Total ve BKM Express uygulaması indiriliyor. Akaryakıt dolumu gerçekleşirken, müşterinin akıllı cihazına “Mobil Ödeme” seçeneğine ilişkin mesaj ulaşıyor. Bu ödeme seçeneğini kabul eden müşteri BKM Express’e tanımlı olan banka veya kredi kartlarından birini seçerek ödemesini yapabiliyor.

350 bini aşkın kullanıcı

BKM Genel Müdür Yardımcısı Serkan Yazıcıoğlu, mobil ödeme uygulaması ile BKM Express'te ilk defa yüz yüz yüze ödemeleri de başlatmış olduklarını  söyledi.  Yazıcıoğlu,  “BKM Express hızla büyüyor. Bugün 650’nin üzerinde üye işyeri, 350 bini aşan kullanıcı ve 16 banka ile BKM Express tüketicilerin hayatını kolaylaştırıyor.”

AKŞAM

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.