Aracınız ve bütçenizin garantisi; Maxxi Warranty

Aracınız ve bütçenizin garantisi; Maxxi Warranty

Dacia markasının bayiliğini yapan Koçaslanlar Motorlu Araçlar’ın Müşteri Temsilcisi Ayşe Uçkun, araçlarda garantinin önemi ve Maxxi Warranty’nin farkları ile avatajlarından bahsetti.

2006 yılından itibaren 40 yılı aşkın sektörel deneyim ile, Türkiye’nin en çok satan lider markası Renault ve müşteri tercihlerinde önemli yeri olan Dacia markasının bayiliğini yapan Koçaslanlar Motorlu Araçlar’ın Müşteri Temsilcisi Ayşe Uçkun, araçlarda garantinin önemi ve Maxxi Warranty’nin farkları ile avatajlarından bahsetti.

Koçaslanlar Holding grup şirketlerinden olan Koçaslanlar Motorlu Araçlar, satış ve satış sonrası maksimum müşteri memnuniyetini en önemli misyonu edinerek, Bursa İnegöl’de hizmet veriyor. Renault ve Dacia markalarının satış, servis ve yedek parça hizmetini veren Koçaslanlar Motorlu araçlar, ayrıca 2. El satışı, 21 adet acenta markası ile sigorta ve kasko satışı ve satılan araçlara aksesuar ve lastik satışı hizmetleri vermektedir.

“GARANTİ HAYATİ ÖNEM TAŞIYOR”

“Sıfır araba garantisi, arabadaki mekanik veya elektriksel bir arızadan sonra parça ve işçilik maliyetlerini karşılayacak sigorta poliçesidir. Araç sahibi öngörülemeyen harcamalardan koruyarak, beklenmedik onarımlar için ödeme yapmak zorunda kalmanızı önlemeye yardımcı olması bakımından oldukça faydalıdır. Günümüzde otomobiller, eski otomobillere göre daha gelişmiş sistemlerle birlikte geliyorlar; bu sayede çok daha güvenilir ve teferruatlı donanımlara sahipler. Mevcut donanımların maliyetleri de kimi zaman parça bazında oldukça yüksek olabilmekteler. Bu, temel onarımlar için üretici tarafından onaylanmış bir servise geri getirilmeleri gerektiği anlamına gelir. Dolayısıyla araç garantileri, hayati önem taşımaktadır.” dedi.

MAXXİ WARRANTY; UZATILMIŞ GARANTİ SİGORTASI

Maxxi Warranty’nin standart garantiye olan farkları hakkında konuşan Uçkun, “Araç garantilerinin bu kadar hayati olması nedeniyle bizler, araç garantisi daha da uzatmak ve güvenceyi artırmak amacıyla Maxxi Warranty’yi müşterilerimize sunuyoruz. Maxxi Warranty, Renault aracınız için sunulan bir uzatılmış garanti sigortasıdır. Bu sayede müşterilerimiz, aracının garanti kapsamındaki onarımlarını yaptırabilir, aracını ve bütçesini garanti altına alabilir. Maxxi Warranty Sigortası ile 3 yıllık üretici garantisine ek olarak aracınızın garantisini, araç modeline göre 150 bin veya 100 bin kilometre sınırı kalması durumunda 1 veya 2 yıla kadar uzatabilir. Böylece Garanti süresi 4 veya 5 yıla kadar uzamış olmaktadır.” diye konuştu.

Maxxi Warranty’nin ek avantajlarından bahseden Uçkun, “Maxxi Warranty sigortası, aracın satılması durumunda yeni sahibine devredilebilir. Böylece aracın 2. el değeri artar. Aracın arızalanması durumunda müşterilerimiz, Koçaslanlar Motorlu Araçlar’dan kaliteli ve nitelikli hizmet almaktalar. Aracın yolda arızalanması durumunda, 365 gün 24 saat sağlanan Asistans Hizmeti ile kişinin konforu yerinde olur. Garanti kapsamındaki bir arıza durumunda çekici hizmeti sağlayan Yol Yardımı ile arızalı araç, bulunduğu yere en yakın Renault Yetkili Servisi’ne kadar götürülür. Tüm bu faydaları nedeniyle Maxxi Warranty ile beklenmedik arızalara karşı aracınızı ve bütçenizi garanti altına alınmış olur.” şeklinde konuştu.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.