Araç Kiralama Hizmetleri Yaz Sezonuna Hazırlanıyor

Araç Kiralama Hizmetleri Yaz Sezonuna Hazırlanıyor

Özellikle yaz aylarında kiralık araçlara olan ilgi artıyor. Yaz aylarında konforlu bir seyahat için tercih edebileceğiniz bu hizmet ile tatil organizasyonunuzun tadını kendi programınıza göre çıkarabilirsiniz.

Araç satın almak cazip bir fikir gibi görünse de aracın bakımı, arıza ve vergi gibi harcamaları kapsayan durumlar araç kiralama seçeneğini daha avantajlı bir hale getiriyor. Kiralama süreleri, kullanıcıların araca duydukları ihtiyaca göre şekilleniyor. Kiralık araçlar, yalnızca bir gün için tercih edilebileceği gibi birkaç hafta veya birkaç ay süreyle de kullanıcılar tarafından kiralanabiliyor ve kullanım süreleri kullanıcıların ihtiyaçlarına göre belirlenebiliyor. Özellikle yaz aylarında kiralık araçlara olan ilgi artıyor. Yaz aylarında konforlu bir seyahat için tercih edebileceğiniz bu hizmet ile tatil organizasyonunuzun tadını kendi programınıza göre çıkarabilirsiniz.

Kısa ve Uzun Dönem Araç Kiralama Hizmetleri

Araç kiralama, temel olarak belirli bir sözleşme çerçevesinde belirlenen ücret karşılığında tercih edilen aracın sözleşmede belirtilen esaslara uygun şekilde geçici olarak kullanıma sunulmasını belirtir. Uzun dönem araç kiralama sözleşmeleri genellikle yıllık ücretler üzerinden belirlenir ve aracı kiralayan kullanıcılardan bu sözleşmeye uygun olarak aylık kira ücretlerini düzenli olarak ödemeleri beklenir. Aracı belirli bir süre için kiralayan kullanıcılar, belirttikleri süreden önce sözleşmeyi bitirmek isterse fesih bedeli ödeyerek aracı daha öncesinde de teslim edebilir.

Kısa dönem araç kiralama ise günlük ya da aylık periyotlarla araç kiralamak isteyen kişilerin tercihidir.

Araç kiralama esnasında aracı kiralayacak kullanıcılardan bazı bilgi ve ehliyet gibi belgeler istenir. Sözleşmeler, araçların kiralanmasıyla ilgili gerekli bütün bilgileri içerisinde bulundurur. Hem şirketler hem de kullanıcıların haklarının güvence altına alınması ve her iki tarafın da olumsuz durumlar karşısında zarar görmemesi için oldukça önemlidir. Kullanıcıların kendilerine tanınan hakları bilerek bu sözleşmeleri imzalaması kullanım sürecindeki aksiliklerin önüne geçilmesi açısından oldukça faydalıdır. Bu alanda uzman şirketler, kullanıcılarla yaptığı sözleşmelerde kullanıcıların kendilerini güvende hissetmesi için bazı şartlar sunuyor.

Bu sayede tüm ailenizle birlikte birkaç şehri kapsayan güzel bir plan yapabilirsiniz. Aylık kiralama seçenekleri 30 gün üzerinden belirleniyor. Yaza özel klimalı araçların kira fiyatı, taleplere ve araç modellerine göre değişkenlik gösteriyor. Birbirinden konforlu araç modellerinin her biri yaz sezonu için sizleri bekliyor. Araç birden fazla kişi tarafından kullanılacak ise sözleşmede diğer sürücülerin de kayıt altına alınması gerektiğini unutmamanız önemli.

Yaz Sezonunda Araç Kiralama Hizmetinden Faydalanmanın Avantajları

Kullanıcıların araç kiralama hizmetleri tercih etmesi için birçok olumlu ve avantajlı sebep bulunuyor. Araç kullanımına sürekli ihtiyacı olmayan kişiler için iyi bir tercih olan araç kiralama seçeneği, kısa süreli ihtiyaç dönemlerinde beklentileri karşılıyor. Şehir içerisinde araç kullanım ihtiyacı olmayan kullanıcılar, şehirler arası yolculuk yapacağı dönemlerde kiralık araçlardan yararlanabiliyor. Özellikle yaz sezonun gelişiyle kiralık araçlara olan talep artıyor. Araç kiralama bireysel ve toplu tatil planları için ya da iş toplantılarına gidilecek seyahatler için sık sık tercih ediliyor. Düğün, nişan gibi organizasyonların ivme kazandığı yaz sezonunda özel günler için de kiralık araçlar bolca kullanılır. Araç kiralama hizmeti, birbirinden farklı modelleri deneyimleme imkanı da sunar. Navigasyon ve multimedya özelliği gibi yeniliklere sahip araçlar sayesinde kullanıcılar bilmediği bölgelerde bile rahatlıkla yolculuk yapabilir. Kiralık araçların bakımı, sigorta ve kasko işlemleri şirket tarafından üstlenildiği için kullanıcılar bu işlemlerin getirileriyle uğraşmak zorunda kalmaz. Parasını bir mülke bağlamak istemeyen kullanıcılar için de araç kiralama benzersiz bir seçenektir. Araç kiralama fiyatları farklı rakamlarla sunulur. Böylece kullanıcılar, kendilerine en uygun aracı rahatlıkla tercih edebilir. Ayrıca, yaz aylarına özel olarak hazırlanan araç kiralama kampanyaları sayesinde kullanıcılar, bütçelerine en uygun ücretler karşılığında ihtiyaçlarına karşılık verecek araçları kiralayabilir. Havaalanı araç kiralama hizmetleri ile de gittiğiniz şehirde özgürce gezmeyi ve şehrin her noktasını keşfetmeyi tercih edebilirsiniz. Özellikle uçakla yapılan günübirlik ya da kısa süreli seyahatler boyunca kiralık araç kullanımı, kullanıcılara birçok özgürlük sunuyor. Kiralık araçların bakım ve onarımları düzenli bir şekilde yapılıyor.

Kısa dönem ve uzun dönem araç kiralama seçenekleri arasından kendi planınıza göre bu iki seçenekten kendinize en uygun olanı seçerek konforlu araçlarla seyahat edebilirsiniz. Kısa dönem araç kiralama işlemi kullanıcıların günlük işlerinde kolaylık sağlarken uzun dönem kiralama işlemleri uzun vadeli planlar için daha iyi bir tercih olabilir.

dokay-rent-a-car.jpgAraç kiralama tercihleri bireysel ve kurumsal olarak şekillenebilir. Bireysel kiralama seçenekleri şehirlerarası tatil veya iş seyahatleri gibi seçeneklere göre tercih edebilir. Özellikle yaz aylarında bireysel araç kiralama, uzun dönem olarak tercih ediliyor. Özel günler için ise lüks araç kiralama seçeneğini gözde tercihler arasında yer alıyor. Böylece sizin için önemli olan günlerde şık ve konforlu araçlarla özel mekanlara, davet ve organizasyonlara katılabilirsiniz. Her ihtiyaca uygun model seçenekleri ve kullanıcı dostu kira imkanları sayesinde Dokay, araç kiralama siteleri içerisinde ön plana çıkıyor. İzmir, Ankara, Konya ve Balıkesir şehirlerinde kullanıcıların hizmetinde olan araçları sayesinde ve online araç kiralama seçenekleri ile Dokay, kullanıcıların beklentilerini karşılıyor. Kiralama noktalarındaki geniş ağ sayesinde Türkiye’nin bir ucundan bir ucuna seyahat planlamak mümkün oluyor. İzmir ofisi üzerinden kiraladığınız araçları, Dokay hizmet ağının olduğu diğer şehirlerde de rahatlıkla teslim edebilirsiniz. Bu sayede seyahatinize ara vermenize gerek kalmaz.

Yaz Sezonu için İstediğiniz Aracı Kiralamak Oldukça Kolay!

7/24 araç kiralama seçeneği sayesinde istediğiniz her an tek tıkla, araç seçeneklerini inceleyebilirsiniz. Araçlar, kullanım öncesi ve sonrasında hijyen kurallarına uygun şekilde temizlenerek müşterilere teslim ediliyor. Geniş araç yelpazesi sayesinde kendinize en uygun aracı seçebilir ve planınız için en uygun süreler içerisinde bu araçları kullanabilirsiniz. Ayrıca, esnek araç değişim seçeneklerine de sahipsiniz. Böylece başlangıçta kiralanan bir aracı ekstra ücretler ödemeden başka bir araçla değiştirebilirsiniz. Müşteri memnuniyetini öncelik edinen şirket sayesinde sorun yaşayan kullanıcıların problemleri en kısa sürede çözüme kavuşturulur. Ödemeler konusunda çeşitli seçenekler sizlere sunuluyor. Online ödemelerde ve indirim fırsatları ve indirim fırsatıyla yaz sezonunda istediğiniz araçla gönlünüzce seyahat edebilirsiniz. İhtiyacınıza göre otomatik vitesli, düz vitesli, dizel ya da benzinli birçok araç seçeneği arasından tercihte bulunabilirsiniz. Kiralanan araç, özel koruma paketi kapsamına dahil edildiği zaman belirli düzeydeki hasarlara kadar kullanıcıların ücret yönünden zarara uğramasının engellenmesi amaçlanır. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde faydalanabileceğiniz bu hizmetler sayesinde özgürce tatil yapma fırsatı yakalayabilirsiniz. Kiraladığınız süre boyunca dilediğiniz gibi kullanabildiğiniz aracınızla gezmek istediğiniz her yere uğrayabilir, seyahatiniz sonunda aracı anlaşmalı ofislere teslim edebilirsiniz. Her sene olduğu gibi çok sayıda tatilcinin ilgisini çeken bu hizmetlerden siz de faydalanarak hayalinizdeki tatili deneyimleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.