Antalya’da kruvaziyer sezonu M/S Hamburg ile kapandı

Antalya’da kruvaziyer sezonu M/S Hamburg ile kapandı

Port Akdeniz-Antalya Limanı, 2015 kruvaziyer sezonunu Bahama bandralı M/S Hamburg isimli yolcu gemisi ile kapattı. Sabah saatlerinde limana yanaşan 144 metrelik yolcu gemisi Antalya’ya 300 yolcu getirdi.

Son yolcu gemisinin de gelmesiyle birlikte 2015 kruvaziyer sezonunu kapatan Port Akdeniz-Antalya Limanı’na bu sene 55 yolcu gemisi ile birlikte toplamda 168.000 yolcu geldi.  

Geleneksel başarılı operasyonlarına 2015 yılında da sürdüren Port Akdeniz, aynı gün 2 büyük yolcu gemisine ve 9.000 yolcuya ev sahipliği yaparak, bu konuda sunduğu uluslararası düzeydeki hizmet kalitesini de bir kez daha kanıtlamış oldu. 16 Ekim tarihinde 253 metre uzunluğundaki M/S Aida Stella ile 264 metre uzunluğundaki M/S Mein Schiff 1 isimli yolcu gemilerini rıhtımlarında konuk eden Port Akdeniz’in, önümüzdeki senelerde de bu iki dev firmayla işbirliğinin devam edeceği belirtildi.

Kış aylarında da Limanı yolcu gemileri açısından hareketlendirmeyi hedeflediklerini belirtilen Port Akdeniz - Antalya yetkilileri, bu doğrultuda yürüttükleri çalışmalar neticesinde yakın zamanda kış sezonunda da yolcu gemilerini ağırlayacaklarını belirttiler. Yetkililer, Antalya ikliminin bu konuda olumlu anlamdaki en büyük etkenlerden biri olduğunu belirttiler.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.