Ankara’da Evden Eve Taşımada Lider Türkiyem Nakliyat Şirketi

Ankara’da Evden Eve Taşımada Lider Türkiyem Nakliyat Şirketi

Ankara’da evden eve taşıma firmaları arasında lider konumda yer alan Türkiyem Nakliyat şirketi sunduğu güvenli ve sorunsuz taşımacılık hizmetleri sayesinde tercih ediliyor.

En fazla tercih edilen Ankara nakliye kuruluşu olarak sorunsuz ve garantili nakliye çözümleri ile adından sıkça söz ettiriyor. Bunların başında her şey dâhil nakliyat fiyatları ile taşımacılık yapmaları geliyor. Öyle ki Ankara’da ev taşıma alanında faaliyet gösteren gayri resmi nakliyeciler çok ucuz ücretler verip sonradan fiyat yükseltiyorlar. Ankara evden eve nakliyat şirketi ise her şey dahil tek fiyat güvencesi ile ev taşıma hizmeti sunmaktadır.

Ankara Her Şey Dahil Nakliyat Fiyatları Hizmeti

Ankara’da her şey dâhil nakliyat fiyatları ile taşımacılık hizmeti sunan nakliye firması ortalama ev taşıma ücretlerinin 1200 tl den başladığını belirtiyor. Ev oda sayısı arttıkça nakliye işlemleri, iş yükü ve ek maliyetler artığından nakliye ücretleri 2500 tl ye kadar çıkıyor. Ankara 1 artı 1 ev taşıma, 2 artı 1 ev taşıma ve 3 artı ev taşıma ücretleri farklılık gösteriyor. Nakliye yetkilisi taşınacak eşyaların gideceği yeni adresin kilometre mesafesi ve kat sayısı durumuna göre fiyat hesaplaması yapıldığını belirtiyor. Eşyalar görülmeden, yerinde kontrol edilmeden fiyat belirlenmez diyor. Bunun için ücretsiz ekspertiz hizmeti sunduklarını eşyaları yerinde gördükten sonra taşınma planı oluşturduklarını ve bu doğrultuda en uygun nakliye fiyat teklifi verdiklerini belirtiyor. Tavsiye edilen bu uygulama sayesinde resmi yetkili nakliye işlemlerini sorunsuzca alacaksınız.

ankara-evden-eve-nakliyat-ankara-nakliyat-firmasi.pngAnkara Anahtar Teslim Ev Taşıma Hizmeti

Ankara’da anahtar teslim ev taşıma hizmeti sunan Türkiyem Keçiören evden eve nakliyat şirketi bu kapsamda eşyaların taşınma öncesi ücretsiz ekspertiz hizmeti ile yerinde kontrolünü sağlıyorlar. Taşınacak eşyaya uygun nakliye aracı, nakliyat personeli sayısı ve gerek duyulması halinde asansörlü taşıma aracı tahsisi yapılıyor. Tüm aşamalarda müşteri görüşü ve istekleri doğrultusunda en ideal taşınma planı oluşturuluyor. Oluşturulan taşınma planı çerçevesinde çıkarılan yaklaşık maliyetlere göre en uygun nakliye fiyat teklifini sunuyorlar. Eşya ambalaj, paketleme, kolileme, söküm kurulum, mobilya montajı gibi ek işlemleri de gerçekleştiriyorlar. Bu sayede ek usta ve işçilik masraflarından da kurtulmuş oluyorsunuz. Size kalan yeni adresinizde çay keyfi yapmak olacaktır.

Ankara Sigorta Sözleşmeli Garantili Taşımacılık Firması

Ankara’da sigorta sözleşmeli garantili nakliye hizmeti sunan Türkiyem Yenimahalle evden eve nakliyat yetkilisi Yasin BOZTAŞ; “Bütün taşımacılık hizmetlerimizde yazılı sigortalı nakliye sözleşmesi imzalıyoruz. Böylece taşıması yapılacak eşyalar taşınma aşamalarında ve kara yolunda seyir halinde iken olası kaza, zarar durumlarına karşın korunur.” dedi. Ankara’da yazılı sözleşmeli taşıma hizmeti sunan nadir evden eve nakliyat firmaları arasında yer alan Türkiyem Evden Eve Nakliyat şirketi bu yönü ile Anka’nın en fazla tercih edilen nakliye kuruluşudur. Sizler de firmanın sunmuş olduğu hizmetler hakkında daha fazla bilgi edilmek için aşağıda bulunan web adresi ve müşteri hizmetleri telefon numaralarından ulaşabilirsiniz.

Türkiyem Evden Eve Nakliyat iletişim bilgileri

Web Adresi: https://www.turkiyemnakliyat.com.tr

Telefon: 0312 396 7005

GSM: 0505 998 4905

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.