Ankara Üçüncü Lojistik Buluşması'nda neler konuşuldu?

Ankara Üçüncü Lojistik Buluşması'nda neler konuşuldu?

Ankara Üçüncü Lojistik Buluşması gerçekleştirildi. UND İcra Kurulu Başkanı Fatih Şener Türkiye’de demiryollarına verilen önemin artması gerektiğini vurguladı.

 

Ankara Lojistik Üssü ve Atılım Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü işbirliği ile düzenlenen Lojistik Buluşmaları'nın üçüncüsü paneli 30 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşti.  Toplantı lojistik sektörünün, kamunun ve üniversitelerin bu konu ile ilgili temsilcileri bir araya getirilerek Ankara İhracatında Karayolu Demiryolu Entegrasyonunun önemi tartışıldı. Açılış konuşmalarını Ankara Lojistik Üssü Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Gündüz, Orta Anadolu İhracatçılar Birlikleri Başkanı Ahmet Karaman, Atılım Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr Yılmaz Kaptan ve Ulaştırma, Denizcilik ve haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Orhan Birdal yaptı.
Ankara İhracatında Karayolu Demiryolu Entegrasyonunun Önemi  

Açılış konuşmalarından sonra düzenlenen Ankara İhracatında Karayolu Demiryolu Entegrasyonunun Önemi konulu panelde konuşma yapan UND İcra Kurulu Başkanı Fatih Şener Türkiye’de demiryollarına verilen önemin artması gerektiğini vurguladı. Şener konuşmasında “ Son dönemlerde katıldığımız bütün toplantılarda demiryolunun çok önem verilmesi gerektiği ile ilgili mesajlar veriyoruz. Türkiye’de demiryolu taşımacılığı arttırılmalıdır, biran önce özelleştirme süreçleri iyileştirilmeli, hızı artmalı, maliyeti azaltılmalıdır ”dedi. Şener, Bakü Tiflis Kars demiryolu hattının öneminden bahsederek bu hattın biran önce faaliyete geçmesi gerektiğini vurguladı.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.