ANKAGRUP, AVM lojistiğinde iddialı

ANKAGRUP, AVM lojistiğinde iddialı

ANKAGRUP LOJİSTİK TEMİZLİK A.Ş Genel Müdürü Kamuran Zorba, kullandıkları teknolojik altyapı sayesinde AVM içi lojistik hizmetlerinde minimum maliyet, maksimum fayda hedefiyle ilerlediklerini söylüyor.

İşte Kamuran Zorba’nın sorularımıza verdikleri yanıtlar…

-Öncelikle bize Anka Group Lojistik hakkında bilgi verir misiniz?

ANKAGRUP LOJİSTİK 2013 yılında AVM lojistik sektöründe hizmet vermeye başlamıştır. İşimize duyduğumuz saygı, çalışmalarımızdaki titizlik, iş ortaklarımıza en iyi hizmet verebilmek, kalitesiyle sağlam iş çıkarmak temel prensiplerimizdendir. En kaliteli hizmeti en ekonomik koşullarda sunarak, müşteri memnuniyetini kazanmayı ilke edinen ANKAGRUP LOJİSTİK, uzman kadrosu ile firmaların taşıma/ lojistik taleplerine cevap vermektedir. ANKAGRUP LOJİSTİK, faaliyette bulunduğu AVM içi lojistik hizmetlerinde, saygı ve hoşgörüden taviz vermeden maliyetinizi minimum seviyeye indirerek, sektöründe öncü bir kuruluş olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

kamuran-zorba.jpeg-Firma olarak AVM lojistiğini tercih etmenizin sebebi nedir, anlatır mısınız?

AVM’ler binlerce metrekare açık ve kapalı alanlardan oluşan, içerisinde yüzlerce mağaza restoran, cafe, oyun eğlence alanları barındıran çok büyük yerleşkelerdir. AVM’lerin içerisinde ürünlerin bir noktadan diğer bir noktaya taşınması, dağıtım ve sevkiyat işlemleri profesyonel olarak yapılması gereken bir lojistik operasyonudur. Bu anlamda çözüm ortağı olarak çalıştığımız AVM’lere ürün kabul süreçlerini yöneterek AVM’lerin iş yükünü bir anlamda hafifletiyoruz.

-AVM lojistiğinin diğer taşımacılık türlerinden farkı ya da önemi nedir?

AVM lojistiği AVM içerisinde hizmet veren markalara lojistik anlamında ihtiyaç duydukları her an hızlı ve güvenli bir şekilde hizmet verdiği için ayrıca AVM’lerin içerisinde non-stop devam eden lojistik ihtiyaçlarına cevap verdiğinden önemlidir. AVM lojistiği hizmeti ürün kabul noktasının her türlü organizasyonu, işletmelerle olan koordinasyonu, ürün kabul noktasının kullanımında rezervasyon planı oluşturulması, ürün kabul noktasından işletmelere gelen tüm kargo, posta, diğer tüm ürünlerin işletmelere eksiksiz, hızlı ve güvenli bir şekilde ulaştırılması süreçleri ile diğer taşımacılık hizmetlerinden farklıdır.

terminal.jpeg-Müşterilerinize ne tür hizmetler veriyorsunuz? Sektörde sizi farklı kılan nedir?

AVM içerisindeki müşterilerimize ürün kabul alanından mağazalara, depolardan mağazalara, mağazalardan depolara, mağazalardan ürün kabul alanlarına, depolardan ürün kabul alanına yapılan tüm taşıma işlemlerinde ayrıca yeni mağaza açılış ve kapanışlarında ihtiyaç duydukları tüm lojistik operasyonlarında hizmet veriyoruz. Ayrıca lojistik hizmetlerinin yanında Trendyol teslimat noktası hizmeti, Tax Free(vegi iade) hizmeti, müşteri servis hizmeti firmamız tarafından verilmektedir. Sektörde uzun yıllardır hizmet verdiğimizden dolayı sektörün ihtiyaçlarını yıllar içerisinde tecrübe ederek öğrendik. Sektörümüzde en önemli farkımız kullandığımız teknolojik alt yapının güçlü olması, alanında eğitimli ve teknik olarak donanımlı çalışma arkadaşlarımızla müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

-Ürün teslimatının hızlı ve güvenli bir şekilde olması için neler yapıyorsunuz? Bu konuda teknolojiden nasıl yararlanıyorsunuz?

Ürünlerin dağıtım ve teslimatında bakımları düzenli aralıklarla yapılan kapalı formda AVM zeminine göre seçilmiş özel rulmanlı taşıma araçları ile ürün teslimat sürecini hızlı ve güvenli bir şekilde sürdürüyoruz. Kullandığımız Qr Kod sistemi sayesinde mağazalara özel üretilen Qr Kodlu barkodlar ile çalışma arkadaşlarımızda bulunan terminal ve mobil yazıcılar ile tüm lojistik süreçlerini anlık olarak takip ediyoruz. Teknolojik alt yapımız sayesinde serverlarımızda yapılan tüm işlemler kayıtlı olarak kalmaktadır. AVM yönetimleri ve mağazaların talepleri doğrultusunda anlık olarak mağazalara bilgi verilmektedir. Bu sayede hem güvenli bir hizmet vermiş oluyoruz. Hem de hızlı bir şekilde oluşan veya oluşabilecek tüm sorunlara çözümler sunabiliyoruz.

-Pandemi dönemini nasıl değerlendirdiniz? Müşterilerinize depolama ve dağıtımda nasıl çözümler sundunuz?

Pandemi döneminde AVM’lerde paket servisi olarak hizmet veren, online satış yapan, market olarak hizmet veren firmalara tedarik zincirinin önemli bir halkası olduğumuzdan hizmet vermeye devam ettik. Müşterilerimize siparişlerinin dağıtımında ve sevk işlemlerinde moto kurye hizmeti, paket servis hizmeti gibi çözümler sunduk.

-Firma olarak gelecekteki hedeflerinizden bahseder misiniz?

Sektörde kaliteli bir hizmet veren firmamız her geçen gün mutlu müşteri sayısını artırmaktadır. Yıllardır AVM sektöründe hizmet veriyoruz. Firmamızdan hizmet alan tüm AVM’ler sektörde bizden başka bir bir firmayı günümüze kadar tercih etmemişlerdir. Kaliteli ve güvenli bir şekilde hizmet sunduğumuzdan dolayı emin adımlarla sektörde büyümeye devam ediyoruz.

KAYNAK: MALLREPORT

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.