Anadolu Isuzu’dan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne 25 otobüs teslimatı

Anadolu Isuzu’dan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne 25 otobüs teslimatı

Citibus ve Novo Citi otobüsler Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından kent sakinlerine daha konforlu, güvenli, engelsiz ve sürdürülebilir hizmetler sunulmasında kullanılacak.

Türkiye’nin ticari araç markası Anadolu Isuzu, belediyelere ve toplu ulaşım ve taşıma hizmeti veren işletmelere yönelik satışlarını tam zamanında gerçekleştirdiği teslimatlarla devam ediyor. Anadolu Isuzu, son olarak Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne 14 adet Citibus ve 11 adet Novo Citi araç teslimatını gerçekleştirdi.

Araçların teslimatı Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Anadolu Isuzu yetkililerinin katılımı ile 6 Eylül 2023 tarihinde Tekirdağ Kent Meydanı’nda düzenlenen törenle gerçekleşti. Teslim törenine Tekirdağ Milletvekilleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Albayrak ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar’ın yanı sıra Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Erdin Eral, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi TEKULAŞ Genel Müdürü İlyas Küçükmidil ve Tekirdağ Ulaşım Hizmetleri görevlileri katıldı. Törende Anadolu Isuzu’yu Satış Direktörü Yusuf Teoman, Otobüs Satış Müdürü Murat Küçük ve Otobüs Bölge Satış Sorumlusu Ozan Şimşek temsil etti.

Anadolu Isuzu tarafından üretilen midibüs ve otobüsler, özellikle toplu ulaşım ve servis taşımacılığı hizmetlerinde belediyelerin ve işletmecilerin taleplerini başarıyla karşılıyor. Anadolu Isuzu’nun Çayırova’daki yenilikçi “Akıllı Fabrika” altyapısına sahip modern tesislerinde ürettiği midibüs ve otobüsler, yurt içindeki ve yurt dışındaki belediyelerden büyük ilgi görüyor. Yüksek performanslı, dayanıklı ve çevreci motorları, gelişmiş teknik ve güvenlik özellikleri ile beğeni toplayan Isuzu midibüs ve otobüs modelleri, düşük bakım ve işletim maliyeti avantajları ile rekabette fark yaratıyor.

Isuzu Citibus: Sınıfının en geniş ve en yüksek yolcu kapasitesine sahip otobüsü

Anadolu Isuzu’nun 9,5 metrelik toplu taşıma otobüsü Isuzu Citibus kendi segmentinde rakipsiz özelikleri ile büyük beğeni topluyor. Isuzu Citibus, dar sokakları olan metropollerin ve daha düşük nüfuslu kentler de dahil olmak üzere birçok transit güzergahta hizmet sunan belediyelerin ihtiyaçları için tasarlandı. Isuzu Citibus, daha geniş ebatlara sahip toplu taşıma otobüsleri ile karşılaştırıldığında, düşük yatırım ve işletme maliyetleri, üstün manevra kabiliyeti ve yüksek yolcu kapasitesi ile modern şehirler için ideal bir ulaşım çözümü olarak öne çıkıyor.

Citibus’ın sunduğu düşük yatırım ve işletme maliyetleri sayesinde belediyeler, toplu ulaşım rotalarını mümkün olan en verimli ve ekonomik biçimde yönetme olanağına kavuşuyor. 205 HP güç üreten yüksek performanslı ve otomatik şanzımanlı, Euro 6 emisyon standartlarına uygun motora sahip olan Citibus, geniş iç hacmi, engelliler için kolaylık sağlayan tekerlekli sandalye rampası ile aracın erişilebilirliğini artırıyor ve tüm yolcular için engelsiz bir yolculuk olanağı sağlıyor. EBS, ABS, ASR, entegre retarder, yokuş tutucu, bağımsız havalı süspansiyon ve entegre CCTV sistemi, yoğun şehir trafiğinde sürücü ve yolcular için üstün güvenlik sunuyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.