Anadolu Isuzu yeniliğe doymuyor

Anadolu Isuzu yeniliğe doymuyor

Ticari Araç ve Otobüs Sektörünün öncülerinden Anadolu Isuzu, 9.5 metre segmentindeki yeni Coach Otobüsü VISIGO’yu  ve yenilenen NOVO Küçük Otobüs...

Ticari Araç ve Otobüs Sektörünün öncülerinden Anadolu Isuzu, 9.5 metre segmentindeki yeni Coach Otobüsü VISIGO’yu  ve yenilenen NOVO Küçük Otobüs serisini 30 Nisan 2013 tarihinde İstanbul Hilton Convention Center’ da düzenlediği lansman ile müşterilerin beğenisine sundu.

Lansman gecesinde bir konuşma yapan Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, yenilenen NOVO ve yepyeni VISIGO’yu kullanıcılara sundukları için çok heyecanlı olduklarını belirterek, “Yeni otobüslerimizi tasarlarken maksimum konfora ve yüksek güvenlik standartlarına ulaşmaya çalışıyoruz. Aynı zamanda kullanıcıların görüşlerini mutlaka alıyoruz. Onların işini dolayısıyla hayatını kolaylaştıracak özelliklerde araç üretmeye çalışıyoruz. Bir diğer önemli kısım ise en az yakıtla mümkün olan en çok yolu gidebilecek araçları üretebilmek. Petrol, ülkemizin en büyük ithalat kalemlerinden biriyken düşük yakıt kullanımı sadece kullanıcılarımızın değil ülkemizin de ekonomisini rahatlatabilecek bir özelliktir. NOVO serisindeki yeniliklerimizin nedeni de değişen standartları ve ihtiyaçları karşılamak. VISIGO ise yine bu standart ve ihtiyaçlar dikkate alınarak üretilen yepyeni bir araç. Kullanıcılardan gelen talep doğrultusunda panoramik bir cam tavan tasarlayıp aracı çok daha aydınlık ve ferah yaptık. Isıtma ve soğutma kapasitelerini olabildiğince geniş bir aralıkta çalışacak şekilde dizayn ettik. Yakıt deposunu da çok yüksek kapasiteli yaparak yakıt ikmali için harcanan zamanı minimum seviyeye indirdik. Bu aracı aslında hep birlikte ürettik. Hepimize hayırlı olmasını diliyorum” açıklamalarında bulundu.

VISIGO’nun güvenlik ve dayanıklılık standartlarının çok yüksek olduğunu vurgulayan Tamay,  aracın 700.000 km kullanıldıktan sonra İspanya’da hızlandırılmış güvenlik ve dayanıklılık testine sokulduğunu; testlerin tamamından başarıyla geçtiğini açıkladı. Tamay, aynı zamanda aracın dayanıklılık testi sonrasında Türkiye’de 25.000 km’lik yol testine tabii tutulduğunu ve bu testten de başarıyla çıktığını dile getirdi.

Önümüzdeki dönemde başka yeniliklerle kullanıcıların karşısına çıkabileceklerini dile getiren Tamay, Yeni sloganımız “Anadolu Isuzu’da dahası var”. Biz yeniliğe çok önem veriyoruz. Başarılı da olsak, ürünlerimiz çok da satsa bu yenilik isteği devam edecek. Bundan sonra da çok güzel yenilikler paylaşmaya devam edeceğimizi düşünüyorum. 30 yıllık bir tecrübeyle çalışıyoruz. Yollarda insanların ekmek teknesi, kader arkadaşı oluyoruz. İnsanlara hak ettikleri araçları sunmak için yenilenme’ye ihtiyacımız var. Bu yüzden “Anadolu Isuzu’da dahası var” diyerek sözlerini tamamladı.

[gallery ids="57713,57714,57715,57716"]

 

Emre TEMİZ - LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.