Alp raf:“Rafımızın üzerinde yeriniz var”

Alp raf:“Rafımızın üzerinde yeriniz var”

BÜSAN Özel Organize Sanayi’nde 1.000 m2 kapalı alana sahip showroomu ve  3.organize Sanayi bölgesinde hizmete giren 20 bin metrekaresi kapalı, 40 bin...

BÜSAN Özel Organize Sanayi’nde 1.000 m2 kapalı alana sahip showroomu ve  3.organize Sanayi bölgesinde hizmete giren 20 bin metrekaresi kapalı, 40 bin metrekarelik tesisinde üretimlerini gerçekleştiren kuruluş, Konya ekonomisine önemli katkı sağlıyor. Şehir merkezinde 700 m2'lik showroom ve 20 araçtan oluşan servis ağıyla yurtiçi ve dışındaki market mağazalara hizmet veren Alp Raf; raf sektöründe proje, tasarım ve servis hizmetleriyle de farklılık yaratıyor.

Alp Raf Sistemleri Proje Yönetmeni Ömer Çiftdamar, müşteri memnuniyeti odaklı yapılanma ile satış ve satış sonrasında geliştirdiği mağazacılık çözümlemelerini, kısaca “Rafımızın üzerinde yeriniz var” şeklinde açıklıyor.

Anahtar teslimi depolar yaptıklarını ifade eden Çiftdamar, kalite ve zamanında teslimin vazgeçilmez ilkeleri olduğunun altını çizerek, “Genellikle müşteriyi isteğine göre yönlendiriyoruz ve bu doğrultuda uygun çözümler buluyoruz.  ALP RAF Sistemleri olarak en büyük hedefimiz müşterilerimize mevzuata uygun, istenilen zaman ve şartlarda kusursuz hizmet sunmaktır. Yenilikçi ve kaliteli üretim yapmanın yanı sıra, müşteri fikirlerini de baz alarak müşterilerimize zarif, zevkli, modern ve kullanışlı mekanlar sunmak üzere yola çıktık.  İleri teknoloji eşliğinde kaliteli hammaddeden üretilmiş dekoratif   ve ergonomik ürünleri, çağdaş tasarımlara sahip geniş ürün yelpazemiz ile sunarak, müşterilerimizin tüm beklentilerini karşılayabiliyoruz” diyor.

Doğru bir depo nasıl olmalı?

Doğru bir deponun kullanıcı ihtiyacına cevap verecek şekilde olması gerektiğini belirten Ömer Çiftdamar, depo seçimindeki püf noktalarını da şu sözlerle açıklıyor: “Genel olarak doğru bir depo numaralandırılmış, koridorların kişilerin geçebileceği minimum seviyede olmalı. Fazla sayıda ürünü istiflemek için depo yerleşim planını maksimum sayıda raf düzeninde olacak şekilde yerleşim yapılmalı.  Bunu yaparken maksimum yükseklik, ürün çeşidine göre derinlik ve uzunluğu net belirlemeli buna göre seçimler yapılmalıdır.”

 Ürün gamlarında neler bulunuyor?

- Metal üniteler – Ahşap üniteler – Market rafları – Gıda dışı marketler – Elektronik marketler – Mağazalar – Hediyelik eşya mağazaları – Giyim mağazaları – Depolama ve raf sistemleri – Çelik depo raf sistemleri - Soğuk hava depo sistemleri – Aksesuarlar - Avadanlık

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.