Alman heyetin Maxion İnci Jant Grubu ziyareti

Alman heyetin Maxion İnci Jant Grubu ziyareti

Maxion İnci ve Maxion Jantaş Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Zaim, gerçekleştirdikleri yatırımlar ile Ege Bölgesi’nin jant üretim merkezi olmasına öncülük ettiklerini ve ülke ekonomisine katkı sağladıklarını belirtti

Almanya’nın önde gelen basın kuruluş temsilcilerinden oluşan heyet ve Türkiye'nin sunduğu yatırım fırsatlarını global iş dünyasına tanıtma ve yatırımcılara Türkiye'ye yapacakları yatırımın her aşamasında destek verme görevini üstlenen T.C. Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi yetkilileri Manisa Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (MOSB) tesisleri ile Avrupa’nın tek lokasyonda en geniş ürün yelpazesine sahip jant üreticisi olan Maxion İnci Jant Grubu’nu ziyaret etti.

Yaklaşık 15 kişilik Alman basın heyetine eşlik eden MOSB yöneticilerinin de bulunduğu ziyaret kapsamında, Maxion İnci ve Maxion Jantaş Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Zaim şirketle ilgili güncel bilgileri paylaştı ve Maxion İnci Alüminyum fabrikasında üretim gezisi yapıldı.

Mustafa Zaim: “Bölgemizin öncü şirketi olarak yatırımlarımızla ülkemizde katma değer yaratmaya devam ediyoruz.”

Maxion İnci ve Maxion Jantaş Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Zaim yaptığı açıklamada, ürettikleri alüminyum ve sac jantları 5 kıtada 60’ın üzerinde ülkeye ihraç ederek Türkiye ekonomisine değer katmaya devam ettiklerini belirtti. Zaim, “Bölgemizin jant alanında markalaşmasına öncülük ederek potansiyel yatırımları tetiklediğimize inanıyorum. Maxion İnci Jant Grubu olarak, ülkemizin ihracat, teknoloji ve Ar-Ge merkezi konumunun gelişmesi için bölgedeki yatırımlarımız sürüyor. Bunun son örneği olan ve bu sene faaliyete geçecek 5. fabrikamız üretim kapasitemizi artıracak. Bu yeni yatırımımızı da dahil ederek 2025’e kadar tüm fabrikalarımızı akıllı dijital fabrikalara dönüştüreceğiz ve küresel rekabetçiliğimizi, ihracat başarımızı, verimliliğimizi ve teknolojideki liderliğimizi sürdüreceğiz.” dedi.

maxion-inci-alman-heyet-ziyareti2.jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.