Alışan Lojistik'e  İş Güvenliği ödülü!

Alışan Lojistik'e İş Güvenliği ödülü!

Alışan Lojistik, British Safety Organizasyonu'nun düzenlediği Uluslararası İş Güvenliği Ödülleri'nde "International Safety Awards Merit Ödülü"nün sahibi oldu.

British Safety Organizasyonu'nun gerçekleştirdiği "International Safety Awards" Uluslararası İş Güvenliği Ödülleri sahiplerini buldu. Sağlık ve güvenlik konusundaki en önemli organizasyonlarından biri olan ödül töreninde Alışan Lojistik, "Merit Ödül" kazandı. Alışan Lojistik, istikrarlı ve özgün çalışmaları neticesinde kazandığı ödül ile sağlık ve güvenlik alanındaki başarısına bir yenisini daha ekledi.
Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Yonca ALIŞAN, , kazandıkları ödüle ilişkin "Alışan Lojistik ailesi olarak, müşterilerimizin çalışmalarına artı değer katmak için yıllardır çalışıyoruz. Sürdürülebilir müşteri memnuniyeti sağlamaya verdiğimiz önemin yanı sıra sağlık ve güvenlik konularına da aynı derecede dikkat ediyoruz. Bizim için asıl başarı, hep daha iyisini yaparak, ilkleri gerçekleştirerek, çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürmek olacaktır" dedi.
Her sektörden, her ölçekte kurum ve kuruluşun katıldığı "International Safety Awards", sağlık ve güvenlik alanında fark yaratan çalışmaları, doğru yönetim şekillerini ve iyi uygulamaları ödüllendiriyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.