Alaplı Limanı'nda iptal söz konusu değil

Alaplı Limanı'nda iptal söz konusu değil

AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, Alaplı Liman projesinin şu anda beklemede olduğunu iptalinin söz konusu olmadığını söyledi. AK Parti...

AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, Alaplı Liman projesinin şu anda beklemede olduğunu iptalinin söz konusu olmadığını söyledi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, liman projesinin devrini değerlendirdi. Liman projesinin şu anda beklemede olduğunu iptalinin söz konusu olmadığını belirten Candan, “Hiçbir bilgim yok, hakikaten devredildi mi? Bu konuda da bilgim yok, devredilen firmanın bakanlıkla herhangi bir müracaatı yok. Yokta yok ne diyeyim. onu bilmem, devrederken bana sormadılar. Bilemem ki, bu işi yapacaklarsa kendileri yaparlar. Ama bu işin etik olan tarafı sudur. Ahlakı olan tarafı vekile gelirsin dersin ki biz burayı böyle böyle yapacağız ne diyorsunuz. Bende bildiğimi söylerim. Derim ki bak bu arkadaş bana böyle böyle dedi ama genel midir? Siz şöyle yaparsanız biz bunu hep beraber koordineli yapalım. Bakalım derim doğrusunu söylüyorum. Yakışanı doğrusu budur. Bizde basından öğrendik. Dolayısıyla basınla böyle konuşarak bilgilendirerek karşılıklı, şimdi ben söyledim. Müracaat etmedin. Bunda bir bilgimiz yok. Birkaç tane yok peş peşe geliyor. İnşallah olur. Bende olmasını isterim. Bu tür şeye karsı olmam mümkün değil. Ama ben size bana söyleneni söyledim. Ben burada secim sürecinde de söyledim. Ama Ben politika yapmayacağım. İster kızın ister ne yaparsanız yapın ama ben neyse onu söyleyeceğim” dedi.

Taşyapı firmasının yönetim kurulu başkanının ,Başbakan Erdoğan’ın köylüsü olduğunun hatırlatılması üzerine Candan, “Ben bir şey diyemem. Keşke yapsalar. Keşke bu engeli aşıp da yapsa. Ben bundan mutlu olurum hiç bir sıkıntı yok. Burası da yapılmayacak diye bir durumda yok. Sadece geçici bir süreliğine diğer taraf ihaleye verilinceye kadar onlar çalışmaya başlayıncaya kadar böyle bir şey bilmiyoruz yok deyip, ondan sonra o ihaleye çıkacak. Yoksa, iptal falan değil. Yani İptal edilmişliği yok bunu söylüyorum size, sadece beklemede. Çünkü esas büyük başka bir iş var. O ihaleye çıkıncaya kadar büyük yatırımcılar büyük isler o oluncaya kadar su anda beklemede yoksa yapılmayacak diye bir şey yok. Yapılacak illaki yapılacak” diye konuştu.

www.lojiport.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.