Akyüzler, geniş ürün  yelpazesiyle hizmet veriyor

Akyüzler, geniş ürün yelpazesiyle hizmet veriyor

Nevşehir’de üretim yapan  ve geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Akyüzler, Türkiye geneline satışlarını yaparken, ihracata da önem vererek ülke...

Nevşehir’de üretim yapan  ve geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Akyüzler, Türkiye geneline satışlarını yaparken, ihracata da önem vererek ülke ekonomisine katkı sağlayan önemli sanayi kuruluşlarımızdan biri konumunda.

Nevşehir’de treyler, karoser, römork ekipmanları üreten, Türkiye geneli ve yurt dışına bu ürünlerin satışını yapan Akyüzler, geniş ürün yelpazesiyle sektörün önemli oyuncularından biri konumunda. Firmanın ürünleri ve faaliyetleri hakkında bilgiler veren Makine mühendisi ve Fabrika Müdürü Bilal Daldiken, ürün yelpazelerinin sektörde pek çok talebi karşılar nitelikte olduğunu kaydetti. Daldiken, “Ürün yelpazemiz sektörde geniş bir yer tutmaktadır. Ürünlerimizi beş ana grupta toplayabiliriz. Bunlar;  treyler, kapalı kasa, ahşap ve römork, plastik ekipman ve takoz grubu olarak sınıflanmış olup 350’den fazla ürünün yüzde 75’ini fabrikamızda üretip geriye kalan yüzde 25’lik diliminin satışını yapmaktayız” şeklinde konuştu.

“SEKTÖRDE TANINAN BİR FİRMAYIZ”

Sektörde tanınan bir firma olarak çalışmalarına devam ettiklerini söyleyen Daldiken, “İhracat konusunda eksiklerimizi gidererek ihracat payında da önemli bir rol oynamak ve ülkemizin kalkınması için çalışmalarımız devam etmektedir. Türkiye'yi üç bölgede inceledik; özellikle İç Anadolu ve Marmara Bölgesi’nde aktif bir pazar payına sahibiz. İstanbul ve Konya şubelerine belirli periyodlarda genel merkez Nevşehir’den ürünlerimizi ulaştırmaktayız. Sonrasında müşterilerimize adrese teslim hizmeti sağlayarak hizmette kaliteyi sağlıyoruz. Diğer bölgeler için neredeyse hemen hemen her şehirde veya yakınlarında bayilerimiz mevcuttur” ifadelerini kullandı.

“VERDİĞİMİZ SÖZÜ YERİNE GETİRİRİZ”

Sundukları ürün ve hizmetler konusunda son derece titiz olduklarının altını çizen Daldiken, “Bizi rakiplerimizden ayıran en önemli özellik, verdiğimiz taahhüdü her zaman yerine getirerek çalışmaktayız. Yapılan sözleşmeler bizler için çok şey ifade etmektedir. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre ürünler geliştirme diğer avantajlarımızdandır. Ham maddeden tam-mamul maddeye kadar geçen süreci iyi değerlendirip kaliteyi en ön plana çıkararak, ürünlerimizi Avrupa standartlarında üretiyoruz.    Bunu yaparken de kaliteyi düşürmeden fiyatlarımızın uygun olması firmamızı ön plana çıkaran özelliklerdendir” ifadesinde bulundu.

“ÜRÜNLERİN YÜZDE 20’Sİ İHRAÇ EDİLİYOR”

Satışlardaki ihracat ve yurt içi payları hakkında da bilgiler veren Daldiken, “İhracat oranımızın yüzde 20 seviyelerinde ve bu rakamı 2014 yılı için iki kat arttırmayı hedefliyoruz. Bunun için çok ciddi çabalara ve yatırımlara başladık ve başlayacağız. Yurt dışına gönderdiğimiz ürünlerde kalite noktasında bir farklılık gözetmiyoruz. Çünkü aynı kaliteyi hem yurt içi hem de yurt dışında geçerli kılarak çalışmalarımızı son derece titiz yapıyoruz. Ancak bölge bölge farklı ürün talepleri söz konusudur ki, bu da Türkiye içerisinde dahi geçerlidir” dedi.

“YÜZDE 10 BÜYÜDÜK”

Firmaları açısından 2013 yılını değerlendiren Daldiken, 2014 yılı beklentilerini anlattı. Daldiken, “Firma olarak beklentileri çok iyi seviyede karşıladık ve geçtiğimiz yıla kıyasla yüzde 10 büyüme kat ettik. 2014 yılında yeni yapacağımız yatırımlar neticesinde yüzde 20’lik büyüme daha bekliyoruz.  Umarım iyi geçer. Orta ve uzun vadede planlarımız da var. Ürün yelpazemizi artıracak yatırımlar yapmaktayız. Yılsonuna kadar personel sayısı olarak ve çalışma alanı olarak kapasitemizi iki katına çıkararak en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz. ‘Damlanın taşı delmesi gücünden değil sürekli oluşundandır’ sözünü hep benimsemişizdir. Sürekli yenilik ve çalışma arzusu ile yarınlarımıza büyük ümitlerle emin adımlarla gidiyoruz” İfadelerini kullandı.

Funda BİNGÖL -LOJİSTİK EKİPMANLARI DERGİSİ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.