Aktiv Sigorta yeni yılla birlikte  farklı bir çalışmaya imza atacak

Aktiv Sigorta yeni yılla birlikte farklı bir çalışmaya imza atacak

Aktiv Sigorta yeni yılla birlikte farklı bir çalışmaya imza atacak. Şirketin yönetici ortağı Abdurrahman Antlı, “Yeni yılla birlikte, farklı bir çalışmayla Türkiye’nin tamamında uygulamaya girecek yeni bir atak başlatıyoruz” diye konuştu.

Nakliye sigortaları konusunda uzman kuruluş Aktiv Uluslararası Sigortacılık Çözümleri, ekonomideki olumsuzluklara karşın çıkışını sürdürüyor. Şirketin yönetici ortağı Abdurrahman Antlı, “Yeni yılla birlikte, farklı bir çalışmayla Türkiye’nin tamamında uygulamaya girecek yeni bir atak başlatıyoruz” diye konuştu.

Yeniliklerle adından söz ettirecek

Bir süre önce Boğaç Üçer ile yolları ayırıp, Alman sigorta kuruluşu Lutz’un önceki Genel Müdürü Ramazan Kurşun ile çalışmaya başlayan Aktiv Uluslararası Sigortacılık Çözümleri, müşteri portföyünü artırmanın yanı sıra, yeniliklerle de adından söz ettireceğe benziyor. Firmanın yönetici ortağı Abdurrahman Antlı, Logitrans Fuarı’nda, şirketteki gelişmeler konusunda şu bilgileri aktardı: “Genel Koordinatör görevine gelen Ramazan Kurşun ile ilk işimiz tüm illere ziyaretler gerçekleştirmek oldu. Mersin ile başladık, ardından sırasıyla Trabzon ve Hatay’a gittik. Önümüzdeki hafta Antalya, ardından da Kayseri’ye gideceğiz.  Suriye ve Irak’taki ortam, sektörümüzü olumsuz etkilemişti. Yüzde 30’lara kadar iş kaybı yaşadığımızı söyleyebilirim. Ancak, birkaç aydır araç bildirimlerinde yine eski günlerdeki tempoya ulaştık sayılır. Özellikle narenciye piyasası hareketlendikten sonra yoğunlukla karşılaştığımız zamanlar oluyor. Yeni müşteriler kazanıyoruz. Mersin’de ekim ayı itibariyle birlikte yeni satış temsilcimiz Uğur Bakar ile çalışmaya başladık. O da portföyümüzü zenginleştirdi. Yeni yılla birlikte, farklı bir çalışmayla Türkiye’nin tamamında uygulamaya girecek yeni bir atak başlatıyoruz. Ancak, projeyi açıklamak için henüz erken" diye konuştu.

cmr-sigorta.jpg

LOJİPORT

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.