Akgün Grup da Mercedes ailesinde

Akgün Grup da Mercedes ailesinde

Has Otomotiv Yatırım A.Ş. tarafından Fatih Trans’a satışı gerçekleştirilen araçlar, Mercedes Benz Türk A.Ş. Aksaray fabrikada  düzenlenen tören...

Has Otomotiv Yatırım A.Ş. tarafından Fatih Trans’a satışı gerçekleştirilen araçlar, Mercedes Benz Türk A.Ş. Aksaray fabrikada  düzenlenen tören ile teslim edildi.

Törende Akgün Grup Yönetim Kurulu Başkanı Said Akgün, Has Ototmotiv Genel Müdürü Mustafa Sarıgül, ,Has Otomotiv Kamyon Satış Müdürü Mine Öztuncay ve Mercedes Benz Türk A.Ş. Kamyon Satış ve Pazarlama Kısım Müdürü Burak Tarım ve Aksaray Kamyon Müşteri Merkezi Yöneticisi  Alper Aydın hazır bulundu.

Bir yılda 100 araç

Merkezi Bursa’da bulunan Fatih Trans’a 100 araçlık bir anlaşma yaptıklarını açıklayan Has Otomotiv Kamyon Satış Müdürü Mine Öztuncay, “2011 yılı içerisinde Fatih Trans’a 61 adet  Mercedes Axor 1840 Euro5 satışı gerçekleştirdik. Yıl sonuna kadar 100 adet Mercedes Axor 1840 Euro5 araçların teslimatını gerçekleştireceğiz” dedi.

Türkmenistan’da yeni yatırımlar

“Doğru zaman da doğru markaya yatırım yapıyoruz” diyen Akgün Grup Yönetim Kurulu Başkanı Said Akgün, şuanda firmanın araç filosunun 180’e yükseldiğini söyledi. Akgün, “Bu markayı tercih etmemizin en büyük etkeni; ikinci el değerinin yüksek olmasıyla birlikte yaygın yedek parça bulunurluğudur ” dedi.  Ağırlıklı Türkmenistan’a taşımacılık yaptıklarını dile getiren Akgün, “Türkmenistan yatırıma aç ve grup olarak bu ülkeye yönelik yeni yatırımlarımız olacak. Şuanda 30 adet Türkmen plakalı araç filomuz ile İran ve Türkmenistan parsiyel taşımalarını gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

Akgün Grup bünyesindeki Fatih Trans, araç yatırımlarını Mercedes 1840 Euro5 çekici ile yaptı. Firma, 61 adet AXOR 1840 Euro 5 çekici aldı. Akgün Grup Yönetim Kurulu Başkanı Akgün, “Yıl içerisinde araç alımlarımız devam edecek” dedi.  

AKGÜN GRUP

1998 yılında kurulduklarını ve lojistik alanında faaliyet gösterdiklerini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Said Akgün“ Uluslararası nakliye hizmetleri başta olmak üzere, depolama, parsiyel taşımacılık hizmetlerimiz bulunuyor. Türkiye – İran – Türkmenistan hatlarında yoğun hizmet veren şirket, bu hatta uzmanlaşmanın yanı sıra, Kazakistan, Özbekistan, Azerbaycan hatlarına da yoğun olarak taşıma hizmetleri veriyor. Ayrıca; İtalya, Yunanistan, Bosna Hersek ve Makedonya ya da uzun zamandan bu yana hizmet veriyoruz” dedi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.