Air France, A380 ile Miami’ye uçuracak

Air France, A380 ile Miami’ye uçuracak

1 Aralık 2014 tarihinden itibaren, Air France Paris Charles de Gaulle'den kalkıp Miami’ye (ABD) varan uçuşları şirketin en büyük süper jumbosu olan Airbus...

1 Aralık 2014 tarihinden itibaren, Air France Paris Charles de Gaulle'den kalkıp Miami’ye (ABD) varan uçuşları şirketin en büyük süper jumbosu olan Airbus A380 ile gerçekleştirilecek

Air France böylece kış mevsimine ara vererek güneşten faydalanmak isteyen müşterilerini, şirketin optimum seyahat konforu sunan süper jumbosuna atlayarak Florida'nın güneşinden en iyi şekilde yararlanmaya davet ediyor.

Air France A380 dört kabin sınıfında 516 koltuğa sahip. La Première'de 9 koltuk, Business'da 80 koltuk, Premium Ekonomi'de 38 koltuk ve Ekonomi'de 389 koltuk bulunuyor ve uçağın içinde bütün yolcular, optimum seyahat konforu ve fevkalade geniş kabinin keyfini çıkarıyorlar. 220 pencere, kabini doğal ışık ile dolduruyor ve değişen ortam ışıklandırması yorgunluk hissetmeden saat dilimlerini geçmenize yardımcı oluyor. Bunun yanında, kabinler arasında bulunan 6 adet bar yolcuların uçuş sırasında buluşmalarına olanak sağlıyor.

Endüstri standartları ile karşılaştırıldığında 5 desibel daha düşük kabin içi ses ile A380, özellikle sessiz bir hava taşıtı. Ayrıca eğlence hizmeti ve konforda da en son teknolojiyi sunuyor. Uçuş boyunca canlı olarak yayınlanan harici görüntüler, hava taşıtının ön, alt ve arkasında yer alan üç kamera yardımıyla canlı olarak yayınlanıyor. Son olarak, Air France'ın süper jumbosu sanat ve kültür için ayrılmış özel bir alana sahip olan ilk uçak. Air France filosunda 10 adet bulunuyor.

 LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.