Ahmet Mutlubaş’dan dört dörtlük başarı

Ahmet Mutlubaş’dan dört dörtlük başarı

İki günde pistte toplam 300 tur atarak, etkileyici bir performans sergileyen İzmirli yarışçı Ahmet Mutlubaş, aralarında DKV Euro Service’in yer aldığı sponsorların desteği ile Türkiye Pist Şampiyonası’nda dört birincilik kupası aldı.

4-5 Temmuz tarihleri arasında İzmir Körfez Yarış Pisti’nde yapılan Türkiye Pist Şampiyonası’nda aralarında DKV Euro Service’in de bulunduğu sponsorların katkısı ile yarışan Ahmet Mutlubaş dört birincilik kupası alarak dört dörtlük bir başarıya imza attı. İki günde toplam 300’e yakın tur atarak inanılmaz bir performans sergileyen Ahmet Mutlubaş, 4 birincilik kupası ve 20’şer tam puanlarla başarılarını perçinledi. Aynı zamanda Ebam Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı İzmirli işadamı ve yarışçı Ahmet Mutlubaş, bu başarısıyla sezon başında açıklamış olduğu şampiyonluk hedefine bir adım daha yaklaştı.

Avrupa’da da motor sporlarının gelişimini destekleyen DKV Euro Service, Türkiye’de de 3 yıldan bu yana başarılı işadamı ve yarışçı Ahmet Mutlubaş’ın sponsorluk görevini üstleniyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.