ABC nakliyat da DAF-TIRSAN dedi

ABC nakliyat da DAF-TIRSAN dedi

Geçen günlerde 35. yaşını kutlayan Tırsan, ABC Nakliyat’a 100 DAF çekicilik siparişinin son partisini de teslim etti. Samandıra’daki teslimat törenine...

Geçen günlerde 35. yaşını kutlayan Tırsan, ABC Nakliyat’a 100 DAF çekicilik siparişinin son partisini de teslim etti. Samandıra’daki teslimat törenine katılan Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, müşterileriyle uzun vadede çalışmanın avantaj olduğunu söyledi.

“Herkesi şaşırtacağız”

Tırsan’ın 1977 yılında kurulduğunu hatırlatan Çetin Nuhoğlu, 2012 yılında müşterilerine birçok sürpriz hazırladıklarını kaydetti. Nuhoğlu’nun o sürprizlerden bazı ipuçları da aktardı. Özel olarak oluşturulan ekiple müşterilere daha iyi hizmet sunmayı amaçladıklarını vurgulayan Genel Müdür Nuhoğlu çalışmalarının tamamlandığını kaydetti.  Nuhoğlu şöyle konuştu:

Sürprizimizle herkesi şaşırtacağız. Bunun içinde VIP müşterilerimizi belirlemek de yapacağımız çalışmalara bir örnek.

Çetin Nuhoğlu, ABC Nakliyat’tan Alman lojistik dergisi Güterverkehr dergisinin de övgüyle bahsettiğini şu sözlerle dile getirdi:

Dergi ekibi Eylül'de Türkiye'ye geldi ve Anadolu'yu gezerek Türk nakliyecinin son zamanlardaki gelişimini inceledi. Anadolu’da birkaç şirketi dolaştıktan sonra 'Kayseri'de böyle bir şirketin olması Türkiye'nin taşımacılıkta ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor' dediler. Bir yabancı gözüyle, bir gazetecinin bunu görmesi beni çok mutlu etti.

Büyümeye Tırsan ile devam edeceğiz

Teslimata katılan ABC Nakliye Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Bilen, firma olarak işlerinin büyük bir kısmını Kayseri’den yürüttüklerini söyledi. Almanya'da 3 bin metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 6 bin metre karelik tesislerinin bulunduğunu dile getiren Ergun Bilen, "93 yılında ABC Nakliyat'ı, 96 yılında Er-bil Nakliyat'ı kurduk. Şu anda filomuzda 230 çekici 260 civarında treyler bulunuyor. Ağırlıklı olarak Avrupa ülkelerine mobiya taşıyoruz. Ayrıca Türki Cumhuriyetler, İran ve Suriye gibi Asya ülkelerine de taşımacılık gerçekleştiriyoruz. Firma olarak büyümeye Tırsan’la devam edeceğiz" dedi.

Teslimatta hazır bulunan VIP Satış Uzmanı Ertuğrul Erkoç da Tırsan VIP hakkında bilgi verdi. Uzun yıllar kurumla iş ortaklığı yürüten seçkin firmalara VIP hizmeti sunmaya başladıklarını ifade eden Ertuğrul Erkoç, “Her segmentten firmalar belirlendi ve bölgelere göre ayrıldı. Son iki üç yıldır inanılmaz talepler var. Bu sene kapasitemizi 3 katına çıkartarak teslimat konusunda çok daha hızlı hareket ediyoruz. Tırsan’ın şu an 300 VIP müşterimiz var. Elbette tüm Tırsan müşterilerine çok iyi hizmet sunuyoruz. Ama takip konusunda hassasiyet gerektiren müşterilerimize de artı olarak böyle bir uygulama sunuyoruz.” diye konuştu.

Funda BİNGÖL-BUSTRUCK.NET

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.