90 Aras Kargo çalışanı sertifikalarını aldı

90 Aras Kargo çalışanı sertifikalarını aldı

Altı aydır Atılım Üniversitesi’nde öğrenim gören 90 Aras Kargo çalışanı, geçtiğimiz günlerde mezuniyet sertifikalarını aldı.Aras Kargo’nun...

Altı aydır Atılım Üniversitesi’nde öğrenim gören 90 Aras Kargo çalışanı, geçtiğimiz günlerde mezuniyet sertifikalarını aldı.

Aras Kargo’nun nitelikli iş gücü ihtiyacını karşılamak ve sektör çalışanlarının gelişimini desteklemek amacıyla başlattığı Aras Akademi’nin Ankaralı öğrencileri sertifika programlarını tamamlamayı sürdürüyor. Bugüne dek farklı illerden 2300’ü aşkın Aras Kargo çalışanının mezun olduğunu sertifika programı, yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Atılım Üniversitesi’nde altı aylık sertifika programına katılan 90 öğrenci de geçtiğimiz günlerde eğitimlerini tamamlayarak mezun oldu. Aras Kargo çalışanına sertifikaları Aras Kargo yöneticileri, üniversite yönetimi ve eğitimciler tarafından Atılım Üniversitesi’nde düzenlenen törenle verildi. 

Atılım Üniversitesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen mezuniyet töreni, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu ile Aras Akademi öğrencilerine eğitim veren öğretim görevlilerini, Aras Akademi Kurucu Danışmanı Prof. Dr. Ruhi Kaykayoğlu ve Aras Kargo yöneticilerini buluşturdu. Aras Kargo yöneticileri ve üniversite yönetimi ile bir araya gelen Aras Kargo çalışanları, aileleriyle birlikte sertifika törenine katılıp başarılarını sevdikleriyle paylaştı.

Atılım Üniversitesi’nde Aras Kargo kuryeleri 10 Numara Kurye Sertifika Programı, Müşteri Hizmetleri Temsilcileri Müşteri Memnuniyetinde Mükemmellik eğitimi, şube yönetmenleri ise Mükemmel Şube Yöneticiliği Sertifika Programı’nda eğitim aldı.

Aras Kargo’nun sosyal sorumluluk projeleri arasında yer alan Aras Akademi’nin temelleri 2009 yılı sonunda atıldı. Aras Akademi, akademik ve mesleki bilgi birikimine sahip, donanımlı ve deneyimli eğitmenleriyle kargo taşımacılığı alanına sunduğu modern ve çağdaş eğitim-öğretim ortamıyla sektöre ve sektör profesyonellerine Ar-Ge ve inovasyon katkısı sağlıyor. Aras Akademi Platformu’nda sağlanan 20 üniversite işbirliği ile şube kadrolarının tamamına, bölge ve transfer merkezi yöneticilerine, denetim ekibine ve genel müdürlük birim yöneticilerine uzun soluklu eğitimlerle sertifikalar veriliyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.