600 milyon EPAL Euro palet havuzu bir tık uzağınızda

600 milyon EPAL Euro palet havuzu bir tık uzağınızda

600 Milyon EPAL euro palet ve 20 Milyon EPAL çelik kasa (gitterbox ) ile küresel anlamdaki en büyük açık havuzlu organizasyon olarak, lojistik dünyasının sınırsız ve güvenilir transfer ihtiyaçlarını karşılamayı bekliyor.

1991 yılında kurulan ve dünyanın en büyük sürdürülebilir ahşap palet markası olan EPAL (Avrupa Palet Birliği), 30’dan fazla ülkede 14 Ulusal komite ve 1500 den fazla  üretim ve tamir lisanslı üyeye sahiptir. 600 Milyon EPAL euro palet ve 20 Milyon EPAL çelik kasa (gitterbox ) ile küresel anlamdaki en büyük açık havuzlu organizasyon olarak, lojistik dünyasının sınırsız ve güvenilir transfer ihtiyaçlarını karşılamaktadır.EPAL markasını uluslararası boyutta korumakta ve ürünleri sürdürülebilir kılmayı hedeflemektedir.

Üretimde kullanmış oldukları ürünler, doğaya uyumlu ve geri dönüşümü kolaydır. EPAL Paletlerde kullanılan hammadde/tomruk , sürdürülebilir ormanlardan temin edilir ve karbon ayak izi nötr, doğa dostudur.

EPAL Palet lisansı alan üreticiler ve tamirciler bu ürünlerin kontrol ve denetimi için uluslararası denetim firmaları tarafından kontrol edilir ve sürekli denetlenir. (Bureau Veritas, MÁV-REC Kft., Çin Sertifikasyon ve Denetim Grubu CCIC). Böylece EPAL dünya çapında paletleri ve çelik kasaları  için sürekli iyileştirilen yüksek kalite seviyesini sağlayabilmektedir.

EPAL Palet Havuzu Türkiye’de de kurulması hedefleniyor

EPAL Türkiye Ulusal Komitesi Tüm EPAL Palet Üreticileri Kalite Derneği (TEPAL )tarafından Türkiye'de EPAL Palet Havuzu kurma çalışmalarına her gün yeni bir hız kazandırılmaktadır. TEPAL,  Avrupa'da olduğu gibi Türkiye'de de Palet Havuzu kurulması halinde sürdürülebilir doğa dostu paletlerin yaygınlaştırılacağını, bir paletin defalarca kullanılabileceğini, bu sayede firmaların lojistik ve transfer maliyetlerinin azaltılacağını ve daha az ağaç kesileceğini savunmaktadır.

BU BİR REKLAMDIR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.