360 CNP Webinar Serisine Davetlisiniz!

360 CNP Webinar Serisine Davetlisiniz!

Seminerde, çalışma biçimlerinde ne gibi değişiklikler yaşandı, müşteri talepleri nasıl şekillendi, sürecin kurumsal dönüşüme etkisi ne oldu, salgın sonrası dönemde sektörde ne gibi değişimler bekleniyor gibi birçok konu masaya yatırılacak.

22 Aralık Saat: 14:00- 16:00 Zoom da gerçekleştirilecek 360 CNP Event olarak tüm dünyayı etkisi altına alan COVİD19 pandemisi ile alanında uzman isimlerden firmalarının çalışma biçimlerinde ne gibi değişiklikler yaşandı, müşteri talepleri bu süreçte nasıl şekillendi, işletmelerin bu zorunlu dönüşümün de bakışı nasıl değişti, sürecin kurumsal dönüşüme etkisi neler oldu, salgın sonrası dönemde sektörde ne gibi değişimler bekleniyor gibi birçok konu masaya yatırılacak.

Türkiye’nin önde gelen Lojistik, nakliye, tedarik zinciri yönetimi, satın alma, gümrük, antrepoculuk, dağıtım sektöründe, hizmet alan ve veren firmaların üst düzey yöneticilerinin de katılım sağlayacağı organizasyonda Mentor Grup Ortağı & Akademisyen & Dış Yönder Başkanı ve Dünya Gazetesi Köşe Yazarı Dr. Hakan Çınarın moderatörlüğünde gerçekleşecek panelde Dünya Grup Sn. Burcu Kösem, Mondes Global Dr. Sevgi Yılmaz, HGM Gümrük Müşavirliği Mümin Günler, Hepsi Burada Sn. Taner Timirci nin konuşmacılarının katılım sağlayacağı organizasyonda, 2020 yılında genel analizleri ve 2021 Risk ve Fırsatlarının Değerlendirilmesi gündem konusu olacaktır.

  • Pandemi Sürecine ve Sonrasında Bekleyen Riskler ve Fırsatlar
  • 2020 Genel Analizleri
  • 2021 Risk ve Fırsatlarının Değerlendirilmesi
  • Karlı İhracat Metotları

Siz değerli sektör temsilcisini aramızda görmekten onur ve mutluluk duyacağız. 
Katılım için aşağıdaki linkten kayıt yaptırabilirsiniz:

https://forms.gle/M85xGkit3PG6NWB8A

Bilgi için: [email protected] | +90 212 54 360 55

Konferans web sitesiwww.360cnp.com

Organizatör: 360 CNP  

22 Aralık 2020 | Zoom Webinar | 14:00-16:00

Konferans Sponsorları:

HGM Gümrük Müşavirliği, Mondes Global

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.