3 firma daha 'Temsa Treyler' dedi

3 firma daha 'Temsa Treyler' dedi

Müşterilerinin ihtiyacına yönelik esnek üretim yapan Temsa Treyler, aynı anda 3 firmaya semi treyler teslimatı yaptı. Gerçekleştirilen bu teslimatlarla,...

Müşterilerinin ihtiyacına yönelik esnek üretim yapan Temsa Treyler, aynı anda 3 firmaya semi treyler teslimatı yaptı. Gerçekleştirilen bu teslimatlarla, taşımacılık sektörünün öncü kuruluşlarından Medetoğulları Uluslararası Nakliyat, Kartaş Karadeniz Nakliyat Ambarı ve Hasbirlik Doğal Su Gıda’nın tercihi Temsa Global tarafından üretilen semi treylerler oldu.

1996 yılından bu yana Uluslararası karayolu taşımacılığının önde gelen isimlerinden Medetoğulları Uluslararası Nakliyat, 100’e yakın araç bulunan filolarında yine Temsa Mega DC semi treyleri tercih etti. Çok kısa bir süre önce ilk Mega DC’yiTemsa treyleri filolarına katan Medetoğulları Uluslararası Nakliyat yetkilileri kısa zamanda tercihlerini tekrar Temsa treylerden kullanmalarındaki nedenin Mega DC’nin Temsa treylerin sağlam ve dayanıklı olması vurguladı.

1963 yılından bu yana Samsun merkez birimden Türkiye’nin her noktasına nakliyat hizmeti veren Kartaş Karadeniz Nakliyat Ambarı’na ise Rota CS semi treyler teslim edildi. Firma yetkilisi Ahmet Bülent Günen semi treyleri teslim alırken “Aracımızı bulmamızda ve satın almamızda büyük destek veren Temsa Treyler Samsun Yetkili Servisi Kamer Otomotiv’in satış sonrasında da sürekli yanımızda olacağını bilmek bize güven veriyor”  dedi.

Hasbirlik Doğal Su Gıda’ya yönelik olarak yapılan, su taşımacılığı için uygun perdeli semi treyler teslimatında görüşlerini belirten firma yetkilisi Rauf Uzunoğlu “Gerek performansı gerek işletim giderleri ile tüm beklentilerimizi karşılayan bir araç için detaylı bir araştırma yaptık. Bu araştırma sonucunda Temsa Treyler’in bizim için en doğru çözüm olduğunu gördük. Böyle akılcı bir çözümü üreten Temsa Global’e teşekkür ederiz” dedi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.