2. Ar-Ge merkezini açtı, TIRSAN Telematik 2018’de

2. Ar-Ge merkezini açtı, TIRSAN Telematik 2018’de

Tırsan Treyler, Gebze’de 2. Ar-Ge Merkezi’nin temelini attı. Merkezde her 3 ayda yeni ürün platformu geliştirme, Her ay geliştirilen bu platformlarda yeni ürün oluşturma ve her hafta bu ürünlerden birini piyasaya sürme imkanına sahip olunacak.

2. Ar-Ge Merkezi’nde 150 araştırma mühendisinin çalışması hedefleniyor. Merkez, 16 bin 600 metrekare kapalı alandan oluşacak. 9 bin 400 metrelik prototip test alanı  olacak. Merkezde iklimleme testleri yapılacak.

Toplam maliyeti düşürmeyi hedefleyen, gelişmiş filo yönetimi TIRSAN Telematik sistemi de, 2018 yılında müşterilere sunulacak. Sistem, sadece araç takibi değil, rota ve coğrafi tanımlama ile yeni rotasyon planlayabilecek, yük ve sürücü davranışlarındaki değişikliklerin tespiti, lastik, balata durumu, fren sistemlerinin son hali gibi birçok parametre takip edilecek. Sıcaklık kontrolü ve raporlanmasıyla soğuk zincirin korunacak.

Temel atma törenine Tırsan Yönetim Kurulu Üyesi Fehir Bulutlar, Kassböhrer Yönetim Kurulu Üyesi İffet Türken, Ekol Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Musul, Hilal Trans Genel Müdürü Şerafettin Aras, UND İcra Kurulu Başkanı Fatih Şener, TREDER Başkanı Kaan Saltık, Alternative Transport Genel Müdürü Hakan Yılmaz ve sektörün birçok önemli ismi katıldı. 

tirsan-arge3-001.jpgtirsan-arge4-001.jpgtirsan-arge2-001.jpgtirsan-arge5-001.jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.