“150 binlik forklift lastiği pazarında 100 bin satarız”

“150 binlik forklift lastiği pazarında 100 bin satarız”

Brisa Genel Müdürü Hakan Bayman, dolgu lastiklerin önemli merkezi Sri Lanka’da üretilen forklift lastikleri satışında çıtayı en tepeye koydu. “Kalite,...

“150 binlik forklift lastiği pazarında 100 bin satarız”Brisa Genel Müdürü Hakan Bayman, dolgu lastiklerin önemli merkezi Sri Lanka’da üretilen forklift lastikleri satışında çıtayı en tepeye koydu.

“Kalite, ve dayanıklılıkta %100 performans seviyesiyle tüm rakiplerimizin önündeyiz. Fiyatımız da, şu anki pazar liderininkiyle aynı. Tüm bu artılarımızla Türk forklift lastiği pazarı 150 bin olmasına karşın, hedefimizi 100 bin olarak belirledik” diye konuştu.

Türkiye’nin lider lastik üreticisi Brisa, 17 Mart Salı günü düzenlediği lansman toplantısıyla Kinesis markası altında satışa sunacağı dolgu forklift lastiklerini basın mensuplarına ve iş ortaklarına tanıttı. Toplantının ev sahipliğini üstlenen Brisa Genel Müdürü Hakan Bayman, Kinesis ile lojistik firmaları başta olmak üzere lastik sektörüne yeni bir marka sunmaktan ve Türkiye ekonomisine katkıda bulunmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi. Bayman, Kinesis’in dayanıklılığı ve uzun kullanım ömrüyle forklift pazarında çevresel sürdürülübilirliliğe de dikkat çekti.

Hakan Bayman’ın konuşmasının ardından kurumsal yöneticiler Kinesis ilgili teknik bilgiler aktardı. Ancak, bizim ilgimizi, erkek işi diye nitelendirilebilecek lastik sektöründe Bölgesel ve Şehiriçi Pazarlama Uzmanı Neslihan Altıntaş’ın beyaz bir lastik üretildikten sonraki feminen duygularını şu sıcak ve samimi sözlerle aktarması çekti, Altıntaş, duygularını şöyle dile getirdi:

“İlk kez beyaz bir lastik üretimine tanık olduğum için çok heyecanlıyım. Belki, bundan sonra sırada mavi ve pembe de vardır.”

HABERİN AYRINTILARINI NİSAN SAYIMIZDAKİ LOJİSTİK EKİPMANLAR DERGİSİ’NDE OKUYABİLİRSİNİZ

“150 binlik forklift lastiği pazarında 100 bin satarız”

“150 binlik forklift lastiği pazarında 100 bin satarız”

“150 binlik forklift lastiği pazarında 100 bin satarız”

“150 binlik forklift lastiği pazarında 100 bin satarız”Selçuk ONUR - LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.