13. Lojistik Zirvesi toplandı

13. Lojistik Zirvesi toplandı

Konferans, HR Dergi Genel Müdürü Alper Toper ve Ekol Genel Müdürü Umur Özkal tarafından yapılan açılış konuşmaları ile başladı. Özkal; değişen...

Konferans, HR Dergi Genel Müdürü Alper Toper ve Ekol Genel Müdürü Umur Özkal tarafından yapılan açılış konuşmaları ile başladı. Özkal; değişen dünya düzeni, Türkiye?nin bu değişim sürecinde sahip olduğu avantajlar dolayısıyla artan önemi ve lojistik sektörünün bu değişim sürecinde yakaladığı farklı avantajlardan bahsettiği konuşmasıyla yoğun ilgi topladı.

Ekol Tekstil Sektör Yöneticisi Uğur Ersop?un; iyi bir sipariş yönetimi için komplike sistem - yazılım altyapısının ve tasarım çalışmalarının gerekliliğini gerekliliği konu alan ?Etkin Sipariş Yönetimi? başlıklı sunumunda; birbirinden çok farklı özelliklere sahip, değişken iş kollarında faaliyet gösteren pek çok firmaya hizmet veren Ekol?ün, sipariş yönetimi konusunda ürettiği ve uyguladığı özel projeleri katılımcılarla paylaştı.

Zirvede yarın ise Ekol?ün müşterilerinden Henkel Orta ve Doğu Avrupa Ülkeleri Lojistik ve Endüstri Mühendisliği Grup Başkanı Christian Schulz, ?Çamaşır ve Ev Bakım Ürünlerinde Tedarik Zinciri Türkiye'de Mamul Lojistiğini Arttırmak? isimli sunumuyla, Henkel Türkiye'deki çamaşır & ev bakım mamul lojistiğinin başarılı dönüşümünü katılımcılarla paylaşacak.

300 civarı üst düzey katılımcıyı bir araya getiren 13. Lojistik Yönetimi Zirvesi, yarın sona erecek.





LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.