‘10 numara’ operasyon

‘10 numara’ operasyon

Hürriyet gazetesinin dün gündeme getirdiği ‘Ölüm yağı şehre indi’ haberi ses getirdi. Şehrin göbeğinde 10 numara dolum istasyonu gibi çalışan...

Hürriyet gazetesinin dün gündeme getirdiği ‘Ölüm yağı şehre indi’ haberi ses getirdi.

Şehrin göbeğinde 10 numara dolum istasyonu gibi çalışan işletmeye yönelik Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü harekete geçti. Haberimizi ihbar kabul eden Emniyet Müdürlüğü yetkilileri söz konusu işletmeye operasyon düzenledi. Yasak olmasına rağmen otobüslerden ve kamyonlardan sonra minibüs depolarına da 10 numara yağ koyulması tehlikenin artık şehir içine kadar girdiğini gözler önüne serdi.

Ölüm yağı şehre indi

Uzman olmayan kişiler tarafından çeşitli maddelerle inceltilerek akaryakıt haline getirilen bu yağların tehlike saçtığına vurgu yapan uzmanlar, “Özellikle araç sıcaklıkları belli bir derecenin üzerine çıktığı zaman, yağı inceltmek için kullanılan malzemelerin ateş alma ihtimali çok yüksek. Parlayıcı ve yanıcı özelliğe sahip bu maddelerin akaryakıt olarak araçlara doldurulmaması gerekiyor. Yollarda aniden alev alan birçok aracın sorumlusu 10 numara adı altında depolara doldurulan yasal olmayan yağlardır” ifadelerini kullandı.

Hürriyet

LOJİPORT

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.