1.300 €'ya çekici, 375 €'ya treyler

1.300 €'ya çekici, 375 €'ya treyler

TIRSAN, ‘her yıl başka bir atılım’ geleneğini bu yıl da sürdürdü. Yeni kurulan Filo TIR Araç Satış ve Kiralama A.Ş, sıfır ya da ikinci el uzun...

TIRSAN, ‘her yıl başka bir atılım’ geleneğini bu yıl da sürdürdü. Yeni kurulan Filo TIR Araç Satış ve Kiralama A.Ş, sıfır ya da ikinci el uzun vadeli çekici ve treyler kiralayıp, satabilecek; operasyonel leasing yapabilecek.

Yeni şirketin portföyünde, ilk etapta 200 çekici, 400 treyler bulunacağını ifade eden TIRSAN Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, “DAF çekicimize güveniyor, en avantajlı olduğunu biliyoruz. TIRSAN Treyler’in de en avantajlı ve en doğru olduğunu biliyoruz. Bu güven nedeniyle de 48 aya kadar araç kiralayabileceğiz. Her marka ikinci el aracı satıp, almanız mümkün olacak. Sadece 1.300 Euro’dan başlayan fiyatlarla araçlarınıza sahip olabileceksiniz. Daha da önemlisi sigorta, bakım maliyeti, onarım maliyeti, muayene ücreti, finansman gideri ödemeyeceksiniz. 375 Euro taksitle aynı şartlara treylere de kavuşacaksınız. Sadece aylık taksitler ödenecek. Bunun dışında tüm bakımını biz karşılayacağız. Bir tek mazot ve lastiğe karışmıyoruz.  Bu rakamlar hiçbir yerde yok.  Bunun özellikle yurtiçi taşımalarına önemli katkı sağlayacağına inanıyorum” diye konuştu.

200 ÇEKİCİ, 400 TREYLER İLE BAŞLIYORUZ                                                                   

Filo TIR Araç Satış ve Kiralama A.Ş’yi kurma kararını ürünlerine duydukları güven nedeniyle aldıklarını ifade eden Nuhoğlu, “5 yaşındaki bir DAF ya da TIRSAN treylerin ikinci eldeki değerinin çok daha yüksek olduğunu kanıtlamak istiyoruz. Bir başka markayla bunu yapmanız mümkün değil. Bu yıl 200 çekici, 400 treyler ile başlıyoruz. Talep, 300 gelirse tabi ki ‘yok’ demeyiz. DAF’mıyız biz” sözleriyle DAF’ın zaman zaman taleplere yetişememesine vurgu yapması, salonda gülüşmelere neden oldu.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum