SGS Transitnet ücretlerinde yeni düzenlemeler

SGS Transitnet ücretlerinde yeni düzenlemeler

Tüm taşımalarını SGS TransitNet sisteminde yapmakla birlikte pahalı yük taşımalarında başka transit teminat rejimlerini kullanmak zorunda kalan müşterilerinin...

SGS Transitnet ücretlerinde yeni düzenlemelerTüm taşımalarını SGS TransitNet sisteminde yapmakla birlikte pahalı yük taşımalarında başka transit teminat rejimlerini kullanmak zorunda kalan müşterilerinin taleplerini göz önünde bulunduran SGS TransitNet, yeni ücret düzenlemesi yaptı. Yeni ücretler 22.01.2015 tarihi itibari ile tüm SGS TransitNet müşterilerine eşit şekilde uygulanmaya başlandı. Böylece servis ağlarını sürekli yenileyerek ve genişleterek hizmet kalitesini geliştirmeye devam eden SGS TransitNet, hizmet vermeye başladığı ilk günden itibaren kullanıcılarına, en iyi ve en kaliteli hizmeti uygun ve adaletli fiyatlarla sunma kararlılığını birkez daha gösterdi.

“Farklı gümrüklere yapılan parsiyel taşımalarda büyük indirim ”

Beyanını kendi ofisinden sunan taşımacılar için geçerli olmak üzere, aynı araç için birden fazla T1/T2 beyan sunumlarında ilk T1/T2’den sonraki beyanlarda beyan sayısına göre ek ücret artık alınmayacak.

Örneğin: Beyanını kendi açan bir taşımacı, taşınan yükün fatura miktarına ve vergi oranlarına göre hesaplanan gümrük teminat miktarı 200.000 € olan ve 1 yükleme ile 6 farklı boşaltma gümrüğü olan bir taşıma için daha önce ödediği ücretten 69€ daha düşük bir ücretlendirme ile beyanını sunabilecek.

SGS TransitNet yetkilileri, tüm müşterilerine adil ve şeffaf ücretlendirme yapmaya devam edeceklerini ve hiçbir taşımacıya rekabette avantaj sağlayacak özel indirimler uygulamama anlayışını sürdüreceklerini ifade ederek, sürdürülebilir işbirliğinin temini için sağladııkları avantajların hayırlı olmasını temenni ettiler.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.